Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Hastane Sahnesiyle Takdir Topladı

ATV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ekranlara getirilen son bölümünde hastane sahnesi ile sağlık çalışanları tarafından beğeni aldı.

05.11.2018-10:29 - (Son Güncelleme: 05.11.2018-10:47)

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yayınlanan 113. son bölümünde hastane sahnesi ile geceye damgasını vurdu.

Başrollerinde Oktay Kaynarca'nın rol aldığı dizinin son bölümünde Hızır vurulmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Hızır'ın bütün yakınları ameliyathane kapısında beklerken doktor gelir, hasta hakkında bilgi verirken kibar bir dil ile kalabalığın dağılmasını ister. O sahnede doktorun hasta yakınlarına kibar davranması ünlü cerrah Prof. Dr. Bingür Sönmez'in dikkatini çekti.

Prof. Dr. Bingür Sönmez'in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da ki bu sahne için teşekkür mesajı yayınladı. Oktay Kaynarca'da bu paylaşımı kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaynarca, Bingür Sönmez'in şu mesajı ile vidoyu paylaştı. Kaynarca, 'Değerli arkadaşlarım yıllardır dizilerde sağlıkta şiddeti teşvik eden sahnelerden bıkmıştım. İlk defa Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ameliyathane önünde sağlık ekibine saygılı davranıldığını gördük. Sevgili Oktay Kaynarca'nın şahsında Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'e ve Onur Tan'a teşekkür ediyoruz. Bize olması gerekeni sunmuşlar, örnekleri çok olsun. Prof. Dr. Bingür Sönmez'

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal