Eskişehir’de Koronavirüse Rağmen Market Önünde Kuyruk Oluştu

Koronavirüsle mücadelede alınan önlemler kapsamında uygulanan tam kapanma süreci devam ederken, Eskişehir'deki bir marketin önünde salgın unutuldu. Ucuz satılan asma yapraklarını almak isteyen vatandaşlar sosyal mesafesiz kalabalığa neden oldu.

11.05.2021-15:39 - (Son Güncelleme: 11.05.2021-15:41) Eskişehir’de Koronavirüse Rağmen Market Önünde Kuyruk Oluştu

Eskişehir’de koronavirüs unutuldu. Uluönder mahallesinde salgınla mücadelede uygulanan tam kapanma uygulanmasına rağmen kalabalık gözlemlenirken, çevrede bulunan bir zincir marketin önünde sergilenen ucuz asma yapraklarını alabilmesi için birçok vatandaş virüsü görmezden gelerek izdiham oluşturdu. 

 SOSYAL MESAFE VE BULAŞ RİSKİ UNUTULDU 

Dışarıda güçlükle poşetlerini yaprakla doldurup ödemek için içeriye girenler, bu sırada markette alışveriş yapan ve çıkarlar birbirine karışınca sosyal mesafe ve bulaş riski unutuldu. Ayrıca bazı vatandaşların biranda birden fazla poşet doldurmaya çalışması ise oluşan kalabalığın uzun süre devam etmesine yol açtı. 

Diğer yandan, kısıtlama olmasına rağmen bölgede oluşan bunca kalabalığı kontrol edecek ne bir market yetkilisi ne de devlet yetkilisi duruma müdahale etmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal