Eskişehir Teknik Üniversitesi’nden 2 Ayrı Sergi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) iki sergiyi çevrim içi olarak sanatseverlere sundu.

20.05.2020-16:51 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-16:49) Eskişehir Teknik Üniversitesi’nden 2 Ayrı Sergi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ)  iki sergiyi çevrim içi olarak sanatseverlerle buluşturdu.

37 sanatçının, 54 eserinin yer aldığı "Milli Egemenliğin 100. Yılı, Milli Mücadelenin Başlangıcının 101. Yılı Sanat ve Tasarımı Sergisi", ESTÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Cafer Arslan küratörlüğünde düzenlendi.

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Karakoç'un Anatolia Aero Design İnsansız Hava Aracı Takımı'nın fotoğraflarından oluşan "İstikbal Göklerdedir" adlı sergisi de online olarak sanatseverlere sunuldu.

Başarıya, sıkı ve disiplinli bir çalışmanın yanı sıra ekip çalışmasıyla ulaşılabileceğini söyleyen ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, sergilerin ESTÜ'nün internet sitesi üzerinden görülebileceğini belitti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal