26.11.2021-12:23 (Son Güncelleme:02.01.2022-17:28)


1

Beşiktaş, Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi yaklaşırken eski Trabzonsporlu yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.



2

Spor Toto Süper Lig'de Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemine kısa bir süre kalmışken Beşiktaş yönetimi Teknik Direktör Sergen Yalçın ile gerçekleştirdiği görüşmeler sonrasında transfer çalışmalarına başladı.



3

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın transfer listesinde eski Trabzonsporlu yıldız Caleb Ekuban'ın yer aldığı öğrenildi.



4

Sezon başında Trabzonspor'dan 1.8 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte İtalya Serie A ekiplerinden Genoa'ya transfer olan Caleb Ekuban'ın İtalyan ekibindeki macerası istediği gibi gitmiyor.



5

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın hücüm hattında iki kanat bölgesinde de oynaması ve aynı zamanda forvet hattında da görev alabilmesi nedeniyle Caleb Ekuban isminde ısrarcı olduğu öğrenildi.



6

İtalyan ekibinde kariyeri istediği gibi gitmeyen 27 yaşındaki Caleb Ekuban'ın Genoa'dan ayrılma fikrine sıcak baktığı öğrenilirken, Beşiktaş yönetiminin menajeri aracılığı ile görüşmelere başladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.



7

Caleb Ekuban ile görüşme sağlayan Beşiktaş yönetimi oyuncunun siyah beyazlı formayı giymeye sıcak bakmasının transferde oldukça önemli bir etkisi olacağını düşünüyor.



8

Aynı zamanda Caleb Ekuban'ın sezon sonuna kadar kiralık olması planlanan sözleşmesi satın alma opsiyonu koydurtmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Genoa kulübü ile bu rakam konusunda da pazarlıklarını sürdürecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR