01.10.2021-11:43 (Son Güncelleme:01.10.2021-12:00)


1

Son olarak ülkemizde Trabzonspor formasını terleten ve 18 aydır kulüpsüz olan İngiliz futbolcu Daniel Sturridge kendisine 18 ay sonra takım bulabildi.



2

Son olarak ülkemizde bordo mavili ekibin formasını terleten Daniel Sturridge, yaklaşık 18 ay sonra Avustralya A-League takımlarından Perth Glory'ye transfr oldu.



3

Son olarak Mart 2020'de bahis oynadığı gerekçesi ile 4 ay ceza alan İngiliz futbolcunun sözleşmesi Trabzonspor tarafından feshedilmişti. Golcü futbolcu yaklaşık 18 ayın ardından kendisine yeni bir takım bulabildi. Daniel Sturridge, Avustralya takımı Perth Glory ile sözleşmeye vardı.



4

İngiliz yıldızın Trabzonspor'a transferi taraftarları çok heyecanlandırmıştı. Daniel Sturridge, Karadeniz ekibinde beklentilerin çok altında kalarak hayal kırıklığı oluşturmuştu. Futbolcu Trabzonspor ile 16 maça çıkmış ve 7 gol, 4 asistlik bir performans sergilemişti.



5

Trabzonspor'a transfer olduğu dönem gerek Trabzonspor takımında gerek Trabzonspor taraftarları tarafından çok büyük heyecanla karşılanmıştı.



6

Daniel Sturridge, özellikle Liverpool'da forma giydiği dönem oynadığı futbol ve sergilediği başarılı performans ile futbolseverleri kendisine hayran bırakıyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR