Eski Sevgilisinin Oğlu Tarafından Darp Edildi kadın: Kafa ve Yumruk Attı Sonra Yola Attı

İstanbul'da eski erkek arkadaşının iş yerine giden bir kadın, şahsın oğlu tarafından dövüldü. Darp edilen kadın kendisine yardım eden esnafa "Ben içeri girer girmez kafa ve yumruk attı, dövdü ve sonra yola attı" dedi. Saldırgan genç tutuklanırken, baba ise özgür bırakıldı.

23.11.2020-14:23 - (Son Güncelleme: 23.11.2020-15:50) Eski Sevgilisinin Oğlu Tarafından Darp Edildi kadın: Kafa ve Yumruk Attı Sonra Yola Attı

Geçen gece saatlerinde Fatma B. adlı kadın, eski sevgilisi olduğu öne sürülen O. A ile Beyoğlu'nda bir mekanda birbirini gördü. İkili bir müddet konuştuktan sonra aralarında tansiyon yükseldi. İkili arasında çıkan tartışmada O.A adlı şahıs yanındaki Fatma B.'ye sonraki gün iş yerine gelmesini belirterek oradan ayrıldı.

ÖFKELİ OĞLAN TEKME TOKAT DÖVDÜ

Fatma B. adlı kadın, sabah saatlerinde Yenimahalle Paşa Çayırı Caddesi üzerindeki O. A.'nın iş yerine gitti. Fatma B., O.A. ile konuşmak istediğini ifade etti. Bunun ardından O.A.'nın oğlu olduğu öğrenilen U.O.A. daha bilinmeyen sebeple kadını dövmeye başladı. Meydana gelen dehşet veren hadisenin ardından Fatma B. kanlar içinde yığıldı.

Yerde suratı kanlar içinde kadını gören etraftaki vatandaşlar olanları hemen emniyet ve sağlık görevlilerine ihbar etti. Hadise yerine giden sağlık görevlileri, yaralanan kadına ilk müdahaleyi yaptı ve ardından hastaneye kaldırdı.

"BENİ DÖVÜP YOLA ATTI"

Kanlar içerisindeki mağdur kadın kendisine ilk müdahaleyi yapan esnafa, "Ben içeri girer girmez bana kafa attı, yumruk attı, dövdü beni, beni buraya yola attı." ifadeleriyle başından geçenleri anlattı.

POLİS ZANLILARI GÖZALTINA ALDI

Hastanede yapılan tedavisi sona eren Fatma B.'nin ifadesini alan Gaziosmanpaşa Asayiş Büro Amirliği görevlileri hadiseyi yaptığı öğrenilen U.O.A. ile O.A. adlı zanlıları gözaltına aldı.

Karakola götürülen zanlılar, işlemlerinin yapılmasının akabinden adliyeye gönderildi. Zanlılardan U.O.A. tutuklanırken babası O.A. tutuksuz yargılanarak özgür bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal