Eski Sevgilisinin Fotoğraflarını Sosyal Medya Hesabından Paylaşan Kişi Hakkında Yargıtay Emsal Bir Karar Verdi!

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, başka biriyle nişanlanan eski sevgilisiyle beraberken çektirdikleri fotoğrafları ayrıldıktan sonra açtığı sahte sosyal medya hesabından paylaşan kişi hakkında verilen beraat kararını bozdu.

24.11.2021-11:37 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-13:16) Eski Sevgilisinin Fotoğraflarını Sosyal Medya Hesabından Paylaşan Kişi Hakkında Yargıtay Emsal Bir Karar Verdi!

Ayrıldıktan sonra eski sevgilisi ile olan fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan kişi hakkında Yargıtay emsal bir karara imza attı. Yargıtay 12. Ceza Dairesi, başka biriyle nişanlanan eski sevgilisiyle beraberken çektirdikleri fotoğrafları ayrıldıktan sonra açtığı sahte sosyal medya hesabından paylaşan kişi hakkında verilen beraat kararını bozdu. Dairenin kararında, sanık tarafından gerçekleştirilen eylemin, ‘Görüntü veya seslerin ifşa edilmesi suretiyle özel hayatın gizliliğini ihlal’ suçunu oluşturduğuna değinildi.  Denizli'de yaşayan M.A., sevgilisi C.G. ile anlaşamayarak ayrıldı. M.A., ayrıldıktan sonra eski sevgilisi C.G.'nin babasına gönderdiği, ‘Şimdiye kadar cesaretimi toplayıp bir türlü konuşmayı cesaret edemedim. Bunun sebebi de Cennettir. İstediğin zaman istediğin yere konuşmaya gelirim. Öldürsen de ölsem de önemli değil. Artık bu yük ile yaşayamayacağım. Cennet bir saniye bile aklımdan çıkmıyor. Konuşmamız gerek’ ifadelerini kullanarak mesaj gönderdi. Ancak C.G.'nin babası bu mesajlara cevap vermedi. M.A., mesajlarına cevap alamamasının ardından 26 Ağustos 2014 ve 3 Eylül 2014 tarihleri arasında C.G.'nin kullandığı telefona 14 tane mesaj atıp, bir kez de telefonla aradı.

AYRILIK SONRASINDA TEHDİT ETMİŞ

Yaklaşık 1 hafta yoğun tacizlerini sürdüre eski sevgili, yaşananlar üzerine, mesajlarına, aramalarına cevap alamayan ve başka biriyle nişanlanmış eski sevgilisi C.G.'ye ulaşamayan M.A., sahte bir sosyal medya hesabı açtı. Tanık ifadelerinde, hesap açıldıktan sonra sanık M.A.'nın eski sevgilisi C.G.'ye, ‘Göreceksin sen, insan yüzüne bakamayacaksın’ şeklinde sözler sarf ettiği belirtildi. Daha sonra M.A., sevgili olduğu dönemde yaşadıkları ilişkinin varlığını ve boyutunu gösteren C.G.'nin özel yaşam alanı kapsamındaki fotoğraflarını, ‘Bütün Denizli halkı anlasın ne mal olduğunu, insanların canını yakıp acıtıp toptancısı ile nişanlanmak ne demekmiş öğrensin, öğrenin.’, Allah can yakanı iki dağ arasında hapsedermiş. Acıyı fazlası ile hissetsin diye. Cennet Hanım da kandırdı, ama gerçekler er ya da geç ortaya çıktı işte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal