15.02.2024-16:46 (Son Güncelleme:15.02.2024-16:46)


1

Geçtiğimiz günlerde Turabi Çamkıran Survivor All Star 2024 hayallerine yaşadığı sakatlık nedeniyle veda ettiğini açıklamıştı.



2

Eski şampiyon Adem Kılıçcı ise Turabi'nin Survivor'dan sakatlandığı için ayrılmadığını iddia etti. Adem Kılıçcı'nın bu iddiaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.



3

Survivor All Star 2024 belki de en temposu yüksek geçen sezonuyla birlikte bu yıl izlenme rekorları kırıyor. Tansiyonun bir an bile düşmediği Survivor All Star'da yaşanan kavgalar karşısında Acun Ilıcalı da artık sinirlerine hakim olamıyor.



4

Turabi'nin sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda etmesinin ardından Avatar Atakan, Sema Aydemir ve Hilmi Cem İntepe kadroya katılmıştı.



5

Gazeteci Bilal Özcan Survivor 2018 şampiyonu Adem Kılıççı ile görüştüğünü söyleyerek yine bomba açıklamalara imza attı. Kılıççı'ya Turabi'yi sordum diyen Özcan şunları söyledi;



6

"Abi Turabi kazanamadığını hissettiğinde hep böyle yapıyor, 2018'de de sakatlandığı zaman 1 hafta sonra yarışabilirdi, yarışmadı, yarışma devam ederken diğer yarışma olan Amerika'daki yarışmaya hazırlanıyordu, sakat olsaydı nasıl hazırlanabilirdi, sonrasında hemen yarışmaya gitti ve şampiyon oldu zaten" diye konuştu.



7

Didem Delen ise; 'Ben daha öncede söyledim Turabi'nin reyting için Acun Ilıcalı'nın ricası ile geldiğini normalde sağlık durumu el vermiyordu. Adam bastonla filan yürüyor. Dede gibi duruyor. Acun Ilıcalı'nın ricası var ortada konu kapandı.' yorumuyla iddiayı ciddiye almadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr