28.10.2021-09:13 (Son Güncelleme:28.10.2021-09:36)


1

Eski Galatasaraylı Radamel Falcao, Rayo Vallecano formasıyla İspanya'da ses getirmeye devam ediyor. Kolombiyalı son olarak Barcelona'yı yıkan golüyle tarihe geçmeyi başardı.



2

Eski Galatasaraylı yıldız Radamel Falcao ile ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kolombiyalı eski futbolcu Radamel Falcao transfer olduğu Rayo Vallecano'da ses getirmeye devam ediyor. Son olarak Rayo Vallecano formasıyla Barcelona'ya gol atan Radamel Falcao, Barcelona teknik direktörü Ronald Koeman'ın sonunu getirdi.



3

Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao, Barcelona karşısında kaydettiği gol ile takımının Katalan devini 1-0 yenmesinde önemli rol oynadı. Eski Galatasaraylı yıldız Barcelona'ya attığı gol ile tarihe geçmeyi de başardı.



4

Bir dönem Galatasaray forasını terleten Radamel Falcao, İspanya La Liga tarihine adını yazdırmayı başardı. Barcelona filelerini sarsan Kolombiyalı yıldız futbolcu, 35 yaş 259 günle La Liga takımıyla çıktığı 6 karşılaşmada 4 gol atarak en yaşlı futbolcu olmayı başardı.



5

Radamel Falcao, yaz transfer döneminde transfer olduğu Rayo Vallecano'da ise çok etkili bir oyun sergiliyor. Kolombiyalı yıldız sergilediği performansla sosyal medyada Galatasaray taraftarlarının da diline düştü. Futbolcu ile ilgili sosyal medyada yoğun paylaşımlar yapılıyor.



6

Kolombiyalı yıldız çok büyük umutlarla transfer olduğu sarı kırmızılılarda resmen hayal kırıklığı oluşturmuştu. Sarı kırmızılılarda gerek sakatlıkları gerek form durumu ile çok yoğun eleştiriler alan futbolcunun takımdan ayrılık süreci de sancılı olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR