12.08.2021-17:16 (Son Güncelleme:08.09.2021-16:41)


1

Önümüzdeki sezonun hazırlıklarını sürdüren Spor Toto Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'te transferde hareketli günler yaşanıyor. Transferin ses getiren takımlarından Fatih Karagümrük, eski Galatasaraylı oyuncu Nordin Amrabat ile anlaşma sağladı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te önümüzdeki sezonun açılmasına kısa bir süre kalmışken transferde hareketlilik yaşanıyor. Geçtiğimiz sezonun dikkat çeken ekiplerinden biri olan Fatih Karagümrük, eski Galatasaraylı oyuncu Nordin Amrabat'ı gündemine aldı.



3

34 yaşındaki tecrübeli oyuncu Nordin Amrabat, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Nasr'da sezonu tamamlamasının ardından sona eren sözleşmesini Arabistan ekibiyle uzatmayarak bonservisini eline almış ve serbest durumda yer almıştı.



4

Kariyerine Arabistan'da devam etmek istemeyen Nordin Amrabat'ın bir sonraki adresinin Türkiye olmasına kesin gözüyle bakılırken Fatih Karagümrük'e transfer olma ihtimaline kesin gözüyle bakılıyor.



5

Serbest durumda yer alarak bonservisini elinde bulunduran 34 yaşındaki Nordin Amrabat'ın önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kuran Fatih Karagümrük ile 1+1 yıllığına sözleşme imzaladığı öğrenildi.



6

Ülkemizde ilk macerası olan Kayserispor'da 40 karşılaşmada süre alan Nordin Amrabat bu karşılaşmalarda 7 gol ve 14 asistlik bir katkı sağlamıştı. Türkiye'de ikinci durağı olan Galatasaray'da ise 56 karşılaşmada görev alan Nordin Amrabat, 3 gol ve 11 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR