06.08.2021-17:26 (Son Güncelleme:07.09.2021-17:32)


1

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor, transferde sıkça adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak eski Galatasaraylı oyuncu Mariano'yu gündemine alan Adana Demirspor yönetimi Brezilyalı oyuncu ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.



2

Galatasaray'ın 2017 yazında Sevilla'dan transfer ettiği Mariano, Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, Brezilyalı sağ beki kadrosuna katmaya hazırlanıyor.



3

Spor Toto Süper Lig'e tam 26 yıllık bir aranın ardından tekrardan yükselen Adana Demirspor, yeni sezon öncesinde yapmış olduğu transfer hamleleri ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Transfer döneminde, Mario Balotelli, Younes Belhanda, Stambouli gibi isimleri kadrosuna katan Adana Demirspor yönetimi sıkça adından söz ettirmişti.



4

Son olarak eski Galatasaraylı oyuncu Mariano ile anlaşmak üzere harekete geçen Adana Demirspor yönetimi, Galatasaray'dan ayırdıktan sonra ülkesine göre dönerek Atletico Minerio ile sözleşme imzalayan ancak bir türlü istediği gibi forma şansı bulamayan Mariano, kariyerinin son döneminde düzenli olarak forma şansı bularak kendini ispatlayıp kariyerini noktalamak istiyor.



5

Futbol hayatına Guarani'de başlayan Mariano, Ipatinga ve Tombense takımlarında forma giydikten sonra Cruzeiro'ya kiralandı. Bu takımda yükselişe geçen Brezilyalı sağ bek, eski takımı Ipatinga da dahil olmak üzere Fluminense ve Atletico Mineiro'ya da kiralandı. Fluminense'de kariyerinin ilk kupasını kazandı.



6

Mariano 2011'de Brezilya dışına çıktı ve Avrupa'ya adım attı. 4 sezon Bordeaux formasını giydi. 2012-2013 sezonunda Fransa Kupası'nı kazanan kadroda yer aldı. 17 Temmuz 2015'te ise Sevilla'ya transfer oldu. İlk sezonunda UEFA Avrupa Ligi'ni kazandı.



7

2017 yazında Galatasaray, Sevilla ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Mariano'yu 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattı. Mariano 3 sezon kaldığı Galatasaray'da ilk 2 sezonunda lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa şampiyonlukları kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR