08.11.2021-11:22 (Son Güncelleme:08.11.2021-11:43)


1

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'a kiralanan fakat sezon sonunda eski takımı Benfica'ya geri dönen, Gedson Fernandes Benfica'da kadro dışı kalmıştı. Futbolcu ile ilgili kuzeninden önemli açıklamalar geldi.



2

Portekiz basını, eski Galatasaraylı futbolcu Gedson Fernandes'in alkol alırken Benfica yöneticileri tarafından yakalandığını ve kadro dışı kaldığını yazdı.



3

Gedson Fernandes, takımda kadro dışı kaldı ve Benfica B takımının yolunu tuttu. Futbolcudan yeni gelişmeler geldi.



4

Gedson Fernandes'in B takıma gönderilmesinden sonra ise futbolcunun yerine Benfica B takımından Paulo Bernardo yazıldı. Galatasaray'ın futbolcuyu tekrar transfer etmek için uğraşmasına rağmen Benfica'nın genç futbolcuyu bırakmaması üzerine transferi gerçekleşmemişti.



5

Portekizli yıldız Gedson Fernandes'in kuzeni Adriano ise futbolcu hakkında: ''Gedson'un sabaha kadar alkol alıp kumarhanede yakalandığı haberi tamamen yalan. Ter gerçek haber, Benfica'nın sözleşme yenileme konusunda ısrar etmesi ve Gedson'un sözleşme uzatmayı kabul etmemesi." şeklinde açıklamalarına son verdi.



6

Futbolcu ile ilgili yaşanan bu gelişmeler gerek Galatasaray cephesinde gerek Benfica cephesinde büyük ses getirdi. Galatasaray'ın transfer etmeyi çok istediği yıldız futbolcu ile ilgili nasıl bir adım atılacağı Galatasaraylı taraftarlar tarafından çok merak ediliyor. Futbolcu Galatasaray'da kiralık olarak forma terlettiği dönemde sergilediği oyunla Galatasaraylı taraftarları kendisine hayran bırakmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR