Galatasaray'ın eski unutulmaz futbolcularından olan Engin Baytar dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Engin Baytar yaptığı açıklamalalarla büyük ses getirdi. Engin Baytar'ın eski takımı Galatasaray hakkında yaptığı açıklamalar ise büyük dikkat çekti.
Engin Baytar Galatasaray ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Çok farklı bir Galatasaray var, lig ve Avrupa arasında." diyen Baytar, "Bana sorarsanız tamamen Avrupa'ya odaklanmış bir Galatasaray var. Son maçta büyük bir yara aldı, bu saatten sonra havlu attı diyemeyeceğim ama çok zor bu saatten sonra şampiyon olması.'
'Fatih hoca zaten 3-4 senelik projesi olduğunu söylemişti. Yine de ne olursa olsun ne kadar genç futbolcu da olursanız olun şampiyonluğa oynanması lazım. Galatasaray forması giyiyorsunuz, sadece Avrupa maçlarında değil Süper Lig maçlarında da göstermelisiniz. Arkada Marcao iyi, Nelsson'la iyi ikili oldular ama ben hücum oyuncusu olduğum için Kerem'le Halil derim, orta sahada da Berkan derim. Onların iyi olması, Galatasaray'ın da iyi olması lazım, biraz daha fazlasını yapacaklar ki Galatasaray daha iyi olsun. Galatasaray eski günlerine dönecektir' şeklinde yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.
Galatasaray'ın eski futbolcusu Engin Baytar'ın eski takımı hakkında yaptığı açıklamalar özellikle Galatasaray taraftarları tarafından büyük dikkat çekti. Galatasaray taraftarları Engin Baytar'ın yaptığı açıklamalara büyük ilgi gösterdi. Futbolcunun yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.
Eski Galatasaraylı futbolcu şimdilerde kariyerine İzmirspor'da devam ediyor. Futbolcu, Galatasaray'ın ardından pek çok farklı takımın formasını terletti.