Eski Galatasaraylı Bruma'dan Çarpıcı İtiraflar

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çeken ve genç yaşında transfer olduğu sarı kırmızılı kulüpte toplam 4 kupa kazanan Bruma, Galatasaray günleri ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

03.04.2021-15:09 - (Son Güncelleme: 03.04.2021-15:09) Eski Galatasaraylı Bruma'dan Çarpıcı İtiraflar

26 yaşındaki Portekizli oyuncu Bruma, genç yaşında gelmiş olduğu Galatasaray'da göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çekmişti. İyi bir bonservis ücreti ile birlikte sarı kırmızılı ekipten ayrılan ve şu anda Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos forması giyen Bruma, sarı kırmızılı forma ile geçirdiği dönemler ile ilgili itiraflarda bulundu.

Bruma, Galatasaray'da geçirdiği dönem ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

İLK ZAMANLARIM ZOR GEÇMİŞTİ

Galatasaray'da Drogba ve Sneijder ile takım arkadaşı olma şansına eriştim. Her gün onlarla idman yapmak kolay değildi. Ben o zamanlar çocuktum, topu onlara ulaştırmaya çalışıyordum. İlk 2 ay büyük baskı yaşadım.

TAM 7 AY OYNAYAMADIM

Kariyerimin en kötü anı Galatasaray'daki ilk yılımda yaşadığım diz sakatlığım oldu. 2013'te bağlarımı yırttım ve neredeyse 7 ay oynayamadım.

DROGBA İLE SNEİJDER ÇOK FARKLIYDI

Drogba çok iyi bir insan, doğuştan şakacı ve çok eğlenceli. Sneijder daha farklıydı, daha sakindi. Eğlenmekten çok hoşlanmazdı.

BRUMA'NIN KARİYERİ

26 yaşındaki Portekizli oyuncu Bruma, Portekiz'de Sporting Lisbon alt yapısında yetiştikten sonra A takıma kadar yükselmiş ve 2013-2014 sezonunda tam 13 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Galatasaray'a transfer olmuştu. Galatasaray'da ilk sezonunda Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'a kiralık olarak gönderilen Bruma, sonrasında ise İspanyol ekibi Real Sociedad'a kiralık olarak gönderişmişti. Kiralık olarak farklı takımlarda forma giymesinin ardından daha iyi bir şekilde Galatasaray'a geri dönen Bruma, sarı kırmızılı ekipte 1 Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu kazanmıştı. 2017-2018 sezonunda ise Alman ekibi Leipzig'e 15 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte transferini gerçekleştirmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal