07.11.2021-15:48 (Son Güncelleme:07.11.2021-16:19)


1

Süper Lig'in 12. haftasında oynanan karşılaşmada Trabzonspor, Beşiktaş deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Trabzonspor aldığı galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir fırsata sahip oldu.



2

Maça Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın yaptığı kurtarışlar büyük damga vurdu.



3

Kaleci Uğurcan Çakır kurtarışlarıyla kalede devleşirken Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel, kaleci hakkında önemli açıklamalarda bulundu.



4

Eski Fenerbahçeli Volkan Demirel, Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır hakkında, "Uğurcan Çakır bu senenin yılın kurtarışını yaptı. İlk yarıda iki tane pozisyon var. O golleri yese, maç zaten farklı bir yere gidecek. İstatistikler ortada, oynadığı maç ortada... Bu kurtarışı tebrik etmek az kalır, normal bir kurtarış değil. Kaleci faktörü, çok önemli bir faktör. Trabzonspor şampiyonluk yolunda büyük adım attı. Trabzonspor'u tebrik ediyorum."



5

Volkan Demirel, Uğurcan'ın bonservisi için doğru rakamı bulmanın önemli olduğunu vurguladı.



6

Eski Fenerbahçeli Uğurcan Çakır'ın bonservisi hakkında, ''Uğurcan Çakır, Avrupa'dan iyi teklifler alıyordur ama rakamını bulmak önemli. Uğurcan Çakır, Feyenoord'da olsa kaç paraya alabilirsin? Uğurcan Çakır, Wolverhampton'da oynuyor olsa 50 milyon Euro" şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR