Eski Fenerbahçeli Volkan Demirel'den Beşiktaş Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalar!

Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel'den de maçın ardından çok konuşulacak açıklamalar geldi.

04.12.2021-12:36 - (Son Güncelleme: 04.12.2021-12:51)

Siyah beyazlılar, Süper Lig'in 15. hafta maçında Kasımpaşa ile karşılaştı. Beşiktaş ligdeki kötü gidişata bu karşılaşmada da son veremedi. İki tarafın da puanları paylaştığı maçın ardından Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Volkan Demirel yaptığı açıklamada özellikle Beşiktaşlı taraftarlar hakkında çok konuşulacak sözler söyledi. Volkan Demirel'in, Beşiktaşlı taraftarlarla ilgili söylemiş olduğu sözler çok konuşuluyor.


VOLKAN DEMİREL BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARA SESLENDİ

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel, Kasımpaşa ile Beşiktaş'ın oynadığı maçın ardından Beşiktaşlı taraftarlara çağrıda bulundu. Volkan Demirel yaptığı açıklamada, 'Allah korusun, Kayserispor maçında olumsuz bir skorda, Beşiktaş kabusa doğru gider... 10. sıradan aşağısı, yıldız oyuncuların oynayabileceği bir yer değil. Taraftarlardan rica ediyorum. Kayserispor maçı Beşiktaşlılar için çok önemli. Kötü tezahürat ve baskıda Beşiktaş takımı etkilenir. Bunu yapmamalarını rica ediyorum.. Futbol adına, Beşiktaşlılık adına bunu rica ediyorum. Beşiktaşlı değilim ama tüm takımını seven insanların bunu yapması lazım. Oraya giden Beşiktaşlılar kazanmak için, destek olmak için gidecek. Kösteklemeye gitmeyin. Bir tane Beşiktaş, bir tane Fenerbahçe, bir tane Galatasaray var!'
'Siz anlamıyorsunuz ama camialar aşağıya çekiliyor. Yanında ıslıklayanı uyar. Sezon sezonu herkes hesaplaşır. Sezon sonu kimsenin hesabı açık kalmaz. Gelecek sene için herkes yorumunu sonra yapar. Bir tane Beşiktaş var, herkes Beşiktaş için düşünsün.' şeklinde yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Eski kaleci ve şimdilerde yorumcu olan Volkan Demirel'in açıklamaları gündeme oturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal