Eski Fenerbahçeli Lazar Markovic Gaziantep FK'ya transfer oldu!

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından olan Lazar Markovic'ten çok sürpriz bir karar geldi. Sırp oyuncu Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK ile transferde anlaşmaya vardı. 28 yaşındaki sağ kanat ile ilgili gelişme oldukça büyük yankı uyandırdı.

18.07.2022-16:48 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-17:33)

Süper Lig'de yeni sezon öncesi transferde hareketli saatler yaşanırken, son olarak Gaziantep FK'dan çok konuşulacak bir hamle geldi. Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin eski sağ kanat oyuncusu Lazar Markovic ile anlaşmaya vardı. Yaşanan gelişme taraftarların oldukça büyük dikkatini çekti.

İş imzaya geldi

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Lazar Markovic'in yeniden Türkiye'ye dönmesi gerek yurt içinde gerek yurt dışında oldukça büyük yankı uyandırdı. Oyuncunun Gaziantep FK ile anlaşmaya varması sonrası kısa süre içerisinde imzaların atılacağı öğrenildi. Bu anlamda gözler yıldız oyuncuya çevrilmiş durumda.


Kariyeri dikkat çekmekte

Futbola Sırbistan'ın Partizan takımında başlayan oyuncu ardından Portekiz ekibi Benfica'nın yolunu tuttu. Oyuncunun sonraki adresi ise Liverpool oldu. Liverpool sonrasında ise Fenerbahçe'ye kiralık olarak geldi. Sarı lacivertlilerde kısa süre içerisinde gösterdiği performansla ilgi çeken oyuncunun sonraki adresleri ise sırasıyla; Sporting, Hull City, Anderlecht ve Fulham oldu. Futbolcu son olarak ise Partizan formasını terletti. 28 yaşındaki sağ kanat kariyerinde ise 1 kez Portekiz Ligi, 1 kez Portekiz Kupası 1 kez Portekiz Ligi ve 4 kez Sırbistan Ligi'ni kazanma başarısı gösterdi. Ana mevkisi sağ kanat olan oyuncu yan mevki olarak ise sol kanat ve forvet arkası olarak görev alabiliyor. Fenerbahçe'nin eski futbolcularından olan Lazar Markovic'ten çok sürpriz bir karar geldi. Sırp oyuncu Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK ile transferde anlaşmaya vardı. 28 yaşındaki sağ kanat ile ilgili gelişme oldukça büyük yankı uyandırdı.

(Kaynak: Ajansspor.com)

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal