Eski Beşiktaşlı yıldız Tomas Sivok, Galatasaray derbisinin favorisinin Beşiktaş olduğunu açıkladı!

Ülkemizde bir dönem Beşiktaş ve Bursaspor formalarını giyen tecrübeli futbolcu Tomas Sivok, bu akşam oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

14.03.2022-14:57 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-14:57)

Spor Toto Süper Lig'de bugün saat 20:00'da oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar kritik karşılaşmayı merak içerisinde bekliyor.

Tomas Sivok'tan derbi öncesi açıklamalar

Bir dönem Beşiktaş forması giymiş isimlerden biri olan ve siyah beyazlı taraftarlar için unutulmaz isimlerden biri haline gelen Çek oyuncu Tomas Sivok, Galatasaray derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu. Tomas Sivok, yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Beşiktaş'ı hala seviyorum'

Beşiktaş'ı hala takip ediyorum çünkü hala seviyorum. Orada 7 yıl geçirdim. Benim için çok özel bir takım. Bu sezon onlar için zor geçiyor. Geçen sene ki başarıların ardından beklentiler büyüktü ancak Beşiktaş büyük bir potansiyele ve harika oyuncu grubuna sahip.

'Derbide Beşiktaş 3 puanı kazanacaktır'

Beşiktaş ligde Galatasaray'ın üzerinde. Derbiler çok özel maçlardır ve sonucunu önceden tahmin edemezsiniz ancak benim favorim Beşiktaş. Bu tip maçlar enerji ve güç gerektiriyor. Beşiktaş 3 puana uzanacaktır.

TomasSivok GS-BJK

'Batshuayi bence derbide ön plana çıkabilir'

Hikayesi olan karşılaşmalarda bir futbolcu ön plana çıkabiliyor. Batshuayi bence bu tip duelloarda hazır olabilecek bir isim. Takımı adına goller atabilecek bir isim. Vida, benim Beşiktaş savunmasındaki en favorim oyuncum. Dinamo Kiev ve Hırvatistan Milli Takımı'nda harika işler yaptı. Bir stoper olarak çok güçlü. Sahada asla duruşunu bozmuyor. Dediğim gibi siyah-beyazlılar muazzam oyunculara sahip ve favorim Beşiktaş.

'Türk takımları daha fazla alt yapıya önem vermeli'

Beşiktaş altyapısı harika işler yapıyor. Ben oradayken Necip Uysal vardı ama bugünlerde pek çok oyuncuyu kadroda görüyoruz. Akademik takımlar profesyonel olma noktasında ilk adımdır. Bu oyuncular kendilerini geliştirip yurt dışına gidebilir. Bence Türk takımları altyapılan çok daha önem vermeli.

'Galatasaray'a karşı aldığımız galibiyeti unutamıyorum'

İlk sezonumda 2 kupa birden kazandık ancak bu yıl evimizde Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiğimiz karşılaşmayı unutamıyorum. Bizim için şampiyonluk yolunda ve zor bir maçtı.

'Beşiktaş taraftarları bence dünyadaki en iyisi!'

Atiba ile harika görüşüyoruz, harika bir insan. 40 yaşında dahil hala oynuyor, inanılmaz bir vücuda sahip bir profesyonel. Onu tanıdığım için çok memnunum. Beşiktaş taraftarını çok seviyorum. Benim için dünyadaki en iyi taraftar topluluğu onlar. Hala kalbimdeler. Türkiye'de ailemle geçirdiğim süre boytunca hem bana hem de aileme çok iyi davrandılar. Onları çok seviyorum" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal