Eski Beşiktaşlı Slaven Bilic, Fenerbahçe'den yaz döneminde aldığı teklif hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu

Ülkemizde bir dönem Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapan ve sezon öncesinde sık sık ismi Fenerbahçe ile anılan Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic, aldığı transfer tekliflerini doğrulayarak kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

30.03.2022-17:25 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-17:50) Eski Beşiktaşlı Slaven Bilic, Fenerbahçe'den yaz döneminde aldığı teklif hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'de iz bırakmış isimlerden biri olan Hırvat teknik adam Slaven Bilic, The Atletic'de yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş taraftarlarının çok sevdiği isimlerden biri olan Slaven Bilic'in ismi sezon başında sıkça siyah beyazlıların ezeli rakibi Fenerbahçe ile anılmıştı. Fenerbahçe söylentileri ile ilgili uzunca bir süre sessizliğini koruyan Bilic, Atletic'de yaptığı açıklamalarda bu teklifle ilgili dikkat çeken sözler söyledi.


Slaven Bilic'den çarpıcı açıklamalar

Hırvat teknik adam Slaven Bilic,yaptığı ses getiren açıklamalarda aldığı teklifler ve kariyeri ile ilgili olarak ;

' Kariyerine olumlu noktada dokunduğum ve başarılı olan birçok oyuncu var. Kariyerlerini sona erdiren ya da erdirmeye yaklaşan oyuncularıma 'Futbolda kalmak güzel ama teknik direktörlük kolay değil. Daha az baskının olduğu sportif direktör gibi başka kariyer yolları da seçebilirsiniz diyorum. Tüm teknik direktörlük kariyerimi, iyi ve kötü zamanları analiz ediyorum. Teknik direktör olduğunda her şey çok tempoludur. İnsanlar analiz yapmaktan, kendini değerlendirmekten hoşlanmazlar ama bazen işleri yeniden değerlendirmek, kendinizi hesaba çekmek için kısa bir molaya ihtiyacınız olur. Umarım bu bir sonraki kulübümde işe yarar. Son 10 yılda ikinci kez mola verdim. Teknik direktörlük kariyerimin çoğunu İngiltere ve Türkiye'de geçirdim. Oradaki insalar beni sever. İngiltere ve Türkiye'de kendimi çok iyi hissewdiyorum. Muhtemelen bir sonraki işim ya Türkiye'de ya da İngiltere'de olacak. Teknik direktör olarak bu iki ülkede çok iyi bir namım var. Geçtiğimiz temmuz ayında üst düzey bir Avrupa kulübünden teklif aldım. Büyük bir kulüp ve oraya gitmek istedim. Başkanlarıyla 3 gün görüştüm. Ardından Beijing Guoan'ın sahibiyle konuştum ama gitmemi istemedi. Bu işi kabul etmeme izin vermesini istedim, zorladım ama vermedi. Sonra kendi kendime, 'Antrenmanları durduracak, greve gidecek biri değilsin. Sen bir teknik direktörsün. Sahtekar değilsin. Günün sonunda bu sözleşmeyi imzaladın, işini yap' dedim. Sorun çıkarmak istemedim. Başkan zeki bir adam, bu yüzden sezon sonuna kadar kalacağımı kabul ettik. 3 Ocak'ta ayrılmak istedim ve kulüp sahibi de bunu kabul etti. Ocak ayında üst düzey bir milli takımdan teklif aldım. Reddettim, çünkü Dünya Kupası aralık ayında ve gelecek sene de aynı durumda olacaktım. 6 yıl Hırvatistan'ın hocası oldum. Harika bir deneyimdi ama ben kulüp teknik direktörlüğü yapmak istiyorum. Oyuncularla günlük olarak ilgilenmek istiyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal