02.04.2022-09:01 (Son Güncelleme:02.04.2022-10:27)


1

İsveç’te eski Belediye Başkanı Ann-Sofie Hermansson, siyasi kariyerini sonlandırmasının ardından yeni bir alana geçerek atık toplama şirketi Renova'nın çöp kamyonlarını kullanmaya başladı.



2

İsveç’in en büyük ikinci şehri Gothenburg’un eski Belediye Başkanı Ann-Sofie Hermansson siyaseti bırakmasının ardından farklı bir alanı tercih etti.



3

Ann-Sofie Hermansson, kariyerinde başarılı şirketlere danışmanlık yapan meslektaşları var. Fakat o meslektaşlarının aksine bunu seçmedi. Hermanson, bir çöp arabasını park ederken görüntülenmişti. Ann-Sofie Hermansson, atık toplama şirketi Renova’nın çöp kamyonlarını kullanıyor.



4

Ann-Sofie Hermansson, Gothenburg Belediye Başkanlığı görevini yürüten 2018 yılına kadar yürütmüştü. 56 yaşındaki Hermansson genç yaşında babasının öğüdüyle aldığı geniş ticari araç ehliyetini seçtiği yeni işinde kullanıyor.



5

Hermansson, “İnsanlar bazen bana burada ne işim olduğunu soruyor ama bu benim için iyi bir çözüm. Kiramı ödemem lazım." dedi. Çalıştığı günün sonunda çok yorulduğunu ve bu yorgunluğa rağmen işini çok severek yaptığını ve geceleri rahat bir şekilde uyuyabildiğini söyledi.



6

Siyasi hayatının oldukça yoğun ve zorlu geçtiğini sözlerine ekleyen Hermansson, en azından kimsenin kendisini üzmediğini belirtti.



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr