Eski Başkan Aziz Yıldırım'dan Sürpriz Hamle! Kurulda Konuşma Yapacak

Sarı lacivertli takımın olağan seçimli genel kurul toplantısında eski Başkan Aziz Yıldırım ile mevcut Başkan Ali Koç bir araya geleceği bildirildi.

27.05.2021-12:44 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-13:12)

Sarı lacivertli takımın Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım ile mevcutta bulunan Başkanı Ali Koç’un buluşarak kırgınlıkların sona ermesini istemişti.  Eski Başkan Aziz Yıldırım ile mevcut başkan Ali Koç ne zaman bir araya gelecek? Detaylar haberin devamında...

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Sarı lacivertli takım Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısında eski Başkan Aziz Yıldırım'a dair olarak şu ifadelere yer verdi:

''Ben 6 yıl başkanımızla görev aldım. Beraber mücadele ettik. Güzel de günlerimiz oldu mutsuz da günlerimiz oldu. Aziz Yıldırım ile omuz omuza mücadele verdik. Kendisinin kulübümüz ve Türk sporu adına yaptıklarına en yakın tanıklarından biriyim. Geçmiş seçim ve ondan sonraki bizim dönemimizde yaşanan olaylardan dolayı anlaşmazlıklar olabilir. İnsanlık hali son derece doğal. Biz her türlü diyaloğa açığız. Bizim dönemimizde başkanımız Aziz Yıldırım'a saygıda kusur etmemek içinde her türlü hassasiyet gösterilmiştir. Burada hiçbir şekilde bir yanlışımız olmadığına inanıyorum.''

VEFA KÜÇÜK ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

3 Haziran 2018 tarihinde yapılan seçimi Başkan Ali Koç, eski Başkan Aziz Yıldırım’a karşı 16 bin 92 oy alarak kazanmış koltuğun sahibi olmuştu.. Seçim süreci boyunca ve seçimin gerçekleştirildiği kongrede ikili arasında gerginlikler yaşanmış ve yaşanan gerginlikler sonucunda Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın arası açılmış ve aralarında soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştı.

3 SENE SONRA İLK KEZ...

Üç sene sonra eski Başkan Aziz Yıldırım ile mevcut Başkan Ali Koç yan yana gelecek...

Sarı lacivertli takımın eski Başkanı Aziz Yıldırım, seçimi kaybettiği günden bu yana ilk defa yeniden başkanlık seçimine gelecek. Aziz Yıldırım ile Ali Koç böylelikle 3 sene aradan sonra yan yana gelmiş olacak.

AZİZ YILDIRIM KONUŞMA YAPACAK

Sarı lacivertli takımın olağan seçimli genel kurul toplantısının ilkinin 5-6 Haziran 2021' de çoğunluk sağlanamaması durumunda ise ikincisinin 12-13 Haziran 2021' de yapılacağı duyurulmuştu. Yapılacak olan seçimde eski Başkan Aziz Yıldırım bir konuşma yapacağı da ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal