14.05.2022-10:42 (Son Güncelleme:14.05.2022-13:53)


1

Sosyal medyada yapılan bir itiraf, günün en çok konuşulanları arasına girdi. Banyoda eşinin hamilelik testini bulan adam, sonucun pozitif çıkmasıyla hayatının şokunu yaşadı.



2

Evliliklerindeki sorun nedeniyle 6 aydır cinsel hayatları olmadığını belirten adam ayrıca eşinin, kız kardeşiyle telefon konuşmasına şahit olması nedeniyle bebeğin kendisinden olmadığına emin olduğunu dile getirdi.



3

Amerikan sosyal paylaşım sitesi Reddit'te yapılan bir itiraf, çok sayıda etkileşim aldı. Kendisinin 35, eşinin de 32 yaşında olduğunu belirten bir adam, aralarındaki sorun nedeniyle 6 aydır cinsel hayatlarının olmadığını dile getirdi.



4

Eşinin banyodan çıkmasının ardından içeri girdiğini ve çöpü boşalttığı sırada peçeteye sarılı şekilde pozitif hamilelik testi bulduğunu belirten adam, hayatının en büyük şaşkınlığını yaşadı.



5

Bebeğin kendisinden olamayacağından emin olduğunu dile getiren şahıs, karısının kız kardeşiyle telefon konuşmasına da şahit olduğunu dile getirdi.



6

Adam, paylaşımına ise şu notu düştü: "Onu çok seviyordum ve sorunlarımızı beraber çözeceğimiz konusunda anlaşmıştık. Açıkçası mutsuz olduğu konusunda bir fikrim yoktu. Beni aldatacağına ihtimal vermiyordum ama kız kardeşiyle telefon konuşmasında testin onun olduğundan emin oldum."



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr