Eşini Yatak Odasında Başka Bir Adamla Yakalayan Adamın İntikamı Sosyal Medyanın Gündemi Oldu

Güney Afrika'da yaşayan ve ismi açıklanmayan bir adam eşinin kendisini aldattığına şahit oldu. Söz konusu anları cep telefonu kamerasıyla da kaydeden adamın intikamı sosyal medyanın gündemi oldu.

29.01.2022-14:42 - (Son Güncelleme: 29.01.2022-14:56)

Güney Afrika'da yaşamakta olan bir adam eve geldiğinde yatak odasından sesler gelmekte olduğunu duydu ve odaya girdiğinde de eşi ve yabancı bir adamı yarı çıplak bir halde buldu. 1 yaşında olan çocuklarının yanında karısı ve karısının sevgilisini uygunsuz bir biçimde yakalayan adam o anları da cep telefonu ile kaydedip sosyal medya hesabından paylaştı.

İKİSİYLE DE YALNIZCA KONUŞTU

Yaşamış olduğu ihanet karşısında sakinliğini koruyan adam karısı ve sevgilisinin karşısına oturarak konuşma yaptı. Karısı ile birlikte yakaladığı adama 'İşten eve geldiğinde karını başka biriyle, bir yaşındaki çocuğunun yanında yakalasan ne hissederdin?' gibi sorular soran koca, karısına ise 'Benimle mutlu değilsen evliliği bitirebilirdin. Başka bir adamı yatak odamıza alıp beni ailem ve dostlarımın yanında küçük düşürmeye hakkın yok' ifadelerini kullandı.


Eşinin sevgilisinin sorularına cevap vermemesi üzerine karısına dönen adam, 'Benimle mutlu değilsen evliliği bitirebilirdin. Başka bir adamı yatak odamıza alıp beni ailem ve dostlarımın yanında küçük düşürmeye hakkın yok.' ifadelerini kullandı. Aldatılan eşinin çekmiş olduğu video paylaşımı da kısa bir süre içerisinde sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal