16.03.2021-14:34 (Son Güncelleme:16.03.2021-14:34)


1

Kayseri'de eşini başından vurarak öldüren ve öldürdükten sonra polisi arayan koca ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Savunmasında eşini vurduğunu hatırlamadığını söyleyen cani adam, "Eşim kendini vurmuş olabilir. Olanlar için çok pişmanım. Eşimi benim vurmadığımı düşünüyorum. Ben eşimin ailesi başta olmak üzere herkesten özür diliyorum. Beratımı talep ediyorum" diyerek duyanları şaşkınlığa uğrattı.



2

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında, tutuklu sanık Mehmet Dik, duruşmaya Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, müştekiler, müşteki avukatları, sanık avukatları ve sanık yakınları mahkeme salonunda hazır bulundu.



3

EVE KAMERA TAKTIRDIĞIMI, HEPSİNİ BİLİYOR

EVE KAMERA TAKTIRDIĞIMI, HEPSİNİ BİLİYOR

Mahkeme heyetine savunma yapan ve kayınpederinin her şeyden haberinin olduğunu söyleyen tutuklu sanık Mehmet Dik, "Kayınpederim E.A.'nın her şeyden haberi var. Eşimden boşanmak istediğimi, eşimin beni aldattığını, eve kamera taktırdığımı hepsini biliyor. Ben evde cinsellik içeren birçok şey buldum. Ben eşimden boşanmak istedim. Bana çocuğumu alamayacağımı söylediler. Avukatlar boşanmamın benim aleyhime olacağını söylediler. Ben eşime çocuğumu bana vermesi için 8 bin TL para, araba ve üzerime olan evi teklif ettim. Ancak eşim benden daha çok şey istedi" dedi.



4

GİZEM DURMADAN TELEFONLA OYNUYORDU

GİZEM DURMADAN TELEFONLA OYNUYORDU

Tanık olarak ifade veren sanık Mehmet Dik'in ablası F.B. kardeşinin aldatıldığını iddia ederek, "Mehmet son 1 yıldır şüphe içerisindeydi. Abla, 'Gizem beni aldatıyor' diyordu. Gizem bizi de evine istemiyordu. Gittiğimiz zaman da sürekli telefonla oynuyordu" dedi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Mehmet Dik hakkında 'eşi kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ayrıca heyet, 'ruhsatsız silah ve mermileri bulundurma' suçundan 1 yıl hapis ve 600 TL idari para cezası verilmesine hükmetti.



5

NE OLMUŞTU?

 NE OLMUŞTU?

Dehşet verici olay Kayseri'de merkez Melikgazi ilçesi Tavlusun Mahallesi Atatürk Caddesi Vahit Apartmanı'nda 2019 yılında meydana gelmişti. Klima tamircisi Mehmet Dik, 4 yıllık eşi, 1 çocuğunun annesi olan eşi Gizem Vural Dik ile 3'üncü kattaki evlerinde bilinmeyen bir nedenle tartışmıştı.



6

Mehmet Dik, kısa sürede kavgaya dönen olayda, ruhsatsız tabancasını çıkarıp, eşine ateş edip otomobiliyle kaçtı.



7

Mehmet Dik, yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Melikgazi ilçesi Esenyurt Mahallesi Çeçenistan Parkı'nda aracını bırakıp, 155 Polis İmdat hattını aradı. "Eşimi vurdum" diyerek olay yeri adresini verdi.



8

İhbarın ardından kaçan Mehmet Dik, daha sonra yapılan çalışmalar sonucunda yakalanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR