Eşini kaybettikten sonra ilk görüntü: Ünlü oyuncu Özgü Namal Bodrum’da görüntülendi

Ünlü oyuncu Özgü Namal 2020 yılında kaybettiği eşi Ahmet Serdar Oral’ın ardından ilk kez Bodrum’da görüntülendi. Namal, tam 2 yıldır ortalarda yoktu.

04.08.2022-10:30 - (Son Güncelleme: 04.08.2022-10:30)

Dizi dünyasının başarılı oyuncularından olan Özgü Namal, 2020 yılında eşi Ahmet Serdar Oral’ın kalp krizi sonrası 53 yaşında yaşama gözlerini yumması sebebiyle büyük bir şok ve üzüntü yaşamıştı. Namal, eşinin vakitsiz vefatı sonrası 2015 yılından beri yaşadığı Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki çiftlik evine bir daha adım atmadı. Ünlü oyuncu Özgü Namal 2020 yılında kaybettiği eşi Ahmet Serdar Oral’ın ardından ilk kez Bodrum’da görüntülendi.

Eşini kaybettikten sonra ilk görüntü

Yaklaşık 2 yıldır Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki çiftlik evine gitmeyen Özgü Namal’ın evi kiraya verdiği ifade ediliyordu. Eşiyle beraber yatırım için köyden satın aldıkları ve etrafına duvar ördükleri 7 dönüm büyüklüğündeki, içinde göl bulunan arsayı satışa çıkaran Özgü Namal, ardından bu kararından vazgeçti. 

Özgü Namal

Başarılı oyuncu yaşadığı acı olayın üzerinden 2 yıl geçtikten sonra Bodrum’da çocukları Nefes ve Elem Su ile beraber tatil yaparken görüntülendi. 

Ortakent’te bir sahilde görüntülenen Özgü Namal, bir restoranda tek başına ve moralsiz şekilde oturuyordu. Namal’ın bu hali çevresindekileri ve hayranlarını oldukça üzdü. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal