Eşini İple Boğan Kadının İfadesi Ortaya Çıktı

Ankara'da yaşanan olayda bir kadın, eve sabaha karşı sarhoş geldiği için eşini iple boğarak öldürdü. Kadın ifadesinde, "Küfür edip beni dövmek istedi." dedi.

21.03.2020-12:36 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-12:29) Eşini İple Boğan Kadının İfadesi Ortaya Çıktı

Olay, dün Ankara'nın Keçiören ilçesi Şehit Kubilay Mahallesi Estergon Caddesi üzerindeki Burcu Apartmanı'nda meydana geldi. Elif Katar, eve sabah karşı alkollü gelen eşi İsmail Katar ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönerken, Katar çiftinin üç oğlu da kavgaya dahil oldu. Elif Katar yaşanan tartışmanın ardında İsmail Katar'ı uykusunda iple boğarak öldürdü. 

"İPİ BOYNUNA DOLADIM VE SIKTIM"

Olayın ardından, Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Elif Katar ile birlikte çocukları Mehmet Can Katar, M.K. ve K.K.'yı gözaltına aldı. Emniyette eşini öldürdüğünü itiraf eden Elif Katar, "Sabaha karşı eve sarhoş geldi, küfürler edip hakaretlerde bulundu. 'Çocuklar uyuyor sessiz ol' diye uyardım. Küfür etmeye devam etti, üzerime yürüyüp dövmek istedi. Bu sırada uyanan büyük oğlum onu itti, o da sızıp kaldı. Çok sarhoştu, ayakta duramıyordu. Çocuklar uyuduktan sonra elime aldığım ipi sızıp kalan kocamın boynuna doladım ve sıktım." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal