Eşim Benzerim Yok konsepti nedir, yarışmacıları kimler? Fox TV Eşim Benzerim Yok sunucusu kim, büyük ödül ne kadar?

Fox TV ekranlarının yeni gündüz kuşağı programı Eşim Benzerim Yok yarışması, hafta içi her gün ekranlarda olacak. İzleyenler ise programın detaylarını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Eşim Benzerim Yok konsepti nedir, yarışmacıları kimler? Fox TV Eşim Benzerim Yok sunucusu kim, büyük ödül ne kadar? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

03.07.2023-17:08 - (Son Güncelleme: 03.07.2023-18:02)

Ekranların yeni fenomeni olmaya aday programı Eşim Benzerim Yok, 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü ilk bölümüyle Fox TV ekranları aracılığıyla izleyenlerle buluşuyor. Hafta içi her gün yayınlanacak olan Eşim Benzerim Yok programının konsepti, yarışmacıları, sunucusu ve büyük ödülü merrak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Eşim Benzerim Yok konsepti nedir, yarışmacıları kimler? Fox TV Eşim Benzerim Yok sunucusu kim, büyük ödül ne kadar?

Eşim Benzerim Yok konsepti nedir?

Yarışmada, 6 erkek ve 6 kadın yarışmacı, 10 hafta boyunca sürprizlerle dolu bir evde büyük ödülü kazanmak için yetenek, zeka ve stratejilerini yarıştıracak, yarışmadan heyecan hiç eksik olmayacak.

Eşim Benzerim Yok sunucusu kim?

Eşim Benzerim Yok programının sunucusu Burcu Esmersoy olacak.

Eşim Benzerim Yok

Eşim Benzerim Yok yarışmacıları kimler?

Kızlar : Güneş, Öykü, Dilara, Ceren, Ayda, Gülcan

Erkekler: Anıl Can, Oğuzhan, Murat, Burak, Soner, Yağız

Eşim Benzerim Yok büyük ödül ne kadar?

Eşim Benzerim Yok programının büyük ödülü ilk bölümde açıklanacak. 

Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı haftanın ödülüne sahip olabilecekken, yarışmanın kazananı da büyük para ödülünün sahibi olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal