30.12.2020-15:11 (Son Güncelleme:19.05.2024-12:49)


1

Adana’da bir şahıs karısıyla beraber plan yaparak kız kardeşini yanında çalıştıkları adamın yanına cinsel birliktelik yaşaması için göndererek çıplak görüntüsünü kayda aldı. Şantaj ile 320 bin TL alan zanlılardan karı-koca tutuklandı, kardeş ise aranıyor.



2

Adana'nın Sarıçam ilçesinde çiftçilikle uğraşan Rafet D. (62), yanında çalışan Kadir A. (31) ile beraber çit yapman için çiftliğe gitti. İşlerini yaptıktan sonra oradan ayrılan Kadir A., Rafet D.'ye “Çok yorulduk. Tanıdığım bir kadın var. Ona gidelim” sözleriyle, hayat kadına gitmeyi teklif etti.



3

EŞİ İLE BALDIZINI HAYAT KADINI OLARAK TANITTI

EŞİ İLE BALDIZINI HAYAT KADINI OLARAK TANITTI

Kadir A.'nın önerisini kabul eden Rafet D., Kadir A. ile beraber ayarlanan eve gitti. Sapkın Kadir A., hayat kadını olarak eşi Betül I. (18) ile üvey kız kardeşi Kader A.'yı (18) eve çağırdı. Kadınlar eve gidince Kadir A. karısını alıp bir odaya giderken karısının kız kardeşini de Rafet D. (62) ile başka odaya yolladı. Rafet D., o evde Kader A. ile birlikte olduktan sonra oradan ayrıldı.



4

Olaydan bir kaç gün sonra Rafet D.'yi arayan Kadir A., “Elimizde Kader A. ile ilişkiye girdiğin görüntüler var. Eğer bize istediğimiz parayı vermezsen, görüntüyü eşine yollarız” sözleriyle şantaj yaptı.



5

Bunun akabinde Rafet D., Kadir A. ile yanındaki Betül I.(18), Mehmet Sait A. (26), Vedat G. (28) ve Kader A.'ya toplamda 320 bin TL verdi. Akabinde Kadir A., tekrar Rafet D.'yi arayarak, “Bize 3 milyon TL ya da tarlanı vereceksin” sözleriyle şantaj yaptı.



6

Bunun akabinde Rafet D., Kadir A. ile yanındaki Betül I.(18), Mehmet Sait A. (26), Vedat G. (28) ve Kader A.'ya toplamda 320 bin TL verdi. Akabinde Kadir A., tekrar Rafet D.'yi arayarak, “Bize 3 milyon TL ya da tarlanı vereceksin” sözleriyle şantaj yaptı. Bunun akabinde olanları karısına anlatan Rafet D., emniyete giderek şahıslardan şikayetçi olduğunu bildirdi.



7

Bunun akabinde Rafet D., Kadir A. ile yanındaki Betül I.(18), Mehmet Sait A. (26), Vedat G. (28) ve Kader A.'ya toplamda 320 bin TL verdi. Akabinde Kadir A., tekrar Rafet D.'yi arayarak, “Bize 3 milyon TL ya da tarlanı vereceksin” sözleriyle şantaj yaptı. Bunun akabinde olanları karısına anlatan Rafet D., emniyete giderek şahıslardan şikayetçi olduğunu bildirdi. Kadir A. ve Betül I. çifti, merkez Seyhan ilçesinde yer alan Regülatör Köprü'sünde emniyet güçleri tarafından yakalandı. Emniyet, öteki zanlılar Vedat G. ve Mehmet Sait A.'yı da evlerine yapılan baskın sonucunda yakaladı. Kadir A.'nın üvey kız kardeşi olduğu tespit edilen Kader A.'yı da arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.



8

2 ŞAHIS TUTUKLANDI

2 ŞAHIS TUTUKLANDI

Karakola götürülen zanlıların, kabahati kabul etmeyerek birbirlerinin üzerine attığı, para almadıklarını iddia ettikleri öğrenildi. Karakoldaki işlemlerinin akabinde adliyeye gönderilen zanlılardan Kadir A. ve Betül I., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklu yargılanırken, Vedat G. ve Mehmet Sait A. da adli kontrol koşuluyla özgür bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR