29.06.2022-12:05 (Son Güncelleme:29.06.2022-12:05)


1

Berfu Yenenler ile Eser Yenenler çifti, iki çocuklarıyla yaşadıkları evde kabusu yaşadılar. Evlerine giren gizemli kişi nedeniyle büyük bir macera atlatan Berfu Yenenler ile Eser Yenenler, başlarına gelenleri ilk kez anlattılar. Ünlü çift yaşadıkları evi vahşi hayvanların bastığını ve gizemli bir kişinin evlerine girdiğini anlattı. İşte Eser ve Berfu çiftinin korku dolu hikayesi…



2

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile tanınan ve kısa sürede büyük ilgi gören, daha sonrasında yakın arkadaşları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’la beraber program yapan Eser Yenenler, geçtiğimiz yıllarda Berfu ile nikah masasına oturdu.



3

Evliliklerinden kısa bir süre sonra ilk çocukları Kuzey dünyaya geldi, geçtiğimiz sene küçük oğulları Mete’yi kucaklarına aldı.



4

Kemerburgaz’da bahçeli bir eve taşınan ve çocukları ile burada yaşayan çift, yaşadıkları korku dolu anları ilk defa anlattı.



5

Oldukça zorlu zamanlar geçirdiklerini dile getiren Berfu Yenenler; "İlk bir sene çok güzel geçti. Ardından ev bizi çok mutsuz etmeye başladı. Masrafı fazlaydı. Ev canlı gibiydi, kendi kendine yaşıyordu.



6

Yangın çıktı, evi yarasalar bastı, tilkiler geldi, bacaya eşek arıları yuva yaptı.



7

Evin camları kırıldı, kalorifer düştü, tesisat patladı. Bu arada biz yokken esrarengiz birisi de eve girmiş. Çok korktuk, büyük maceraydı."



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr