Esenyurt'ta Yabancı Uyruklu Grup Döner Bıçakla Birbirine Saldırdı

İstanbul Esenyurt'ta, yabancı uyruklu olduğu tespit edilen gruplar arasında çıkan kavgada taraflar birbirine döner bıçağıyla saldırdı. Döner bıçağıyla hem kolundan hem de bacağından yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Kavgaya karışan beş şahıs gözaltına alınırken, tüm bu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

13.03.2021-16:14 - (Son Güncelleme: 13.03.2021-16:14)

Geçen akşam saat 21.00 sularında Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesinde gerçekleşen kazada yabancı uyruklu 2 grup arasında daha sebebi bilinmeyen sebeplerden kavga çıktı. Sözlü olarak atışmayla başlayan kavga, kısa zaman içerisinde yumruk yumruğa kavgaya dönüşürken, bir takım şahıslar döner bıçağı, sopa ile kemerlerle birbirine saldırmaya başladı.

Kavgayı fark eden etraftaki vatandaşlar, durumu emniyet güçlerine ihbar etti. Döner bıçağıyla hem kolundan hem de bacağından yaralanan şahıs, etraftakilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Kavga yerine giden emniyet güçleri de kavgayı ayırdı. Kavgaya karışan beş şahıs ifadelerine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

,Esenyurt'ta Yabancı Uyruklu Grup Döner Bıçakla Birbirine Saldırdı641665

Dehşet anları etraftaki vatandaşların cep telefonu ile olay yerinde buluna dükkanların güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Kayıtlarda, sopayla birbirlerine saldıran şahıslar, bir şahsın yere yatırılıp dövüldüğü anlar ve bir grubun iş yerine basmaya çalıştığı anlar yansıdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal