Esenyurt’ta korkutan anlar: Ehliyetsiz iki çocuk sokakları birbirine kattı!

İstanbul Esenyurt’ta ehliyetsiz olduğu bilgisi alınan iki çocuk, polis ekiplerinin "dur!" ihtarına uymadı. İhtara uymamalarının ardından polisler ile çocuklar arasında kovalamaca yaşandı. O anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına tarafından saniye saniye kaydedildi.

05.03.2022-12:19 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-14:48)

4 Mart Cuma günü akşam saatlerinde İstanbul’un Esenyurt ilçesi Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi’nde, polis ekipleri şüphelendikleri bir aracı durdurmak istedi. Araç içinde bulunan ehliyetsiz iki çocuk ekiplerin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

İlçenin ara sokaklarında başlayan kovalamaca çocukların kullandığı aracı, cadde üzerinde hareket eden başka bir araca çarpması sonucunda sona erdi.

Kaza anı anbean kaydedildi

Ehliyetsiz iki çocuğun kullandığı araç ile başka bir aracın kafa kafaya çarpışması sonucu her iki araç da kullanılamaz hale gelirken, kazaya sebebiyet veren iki çocuk, polis ekiplerince karakola götürüldü.

Yaşanan o kaza anı ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Can kaybı yok ama hasar çok

Yaşanan kovalamaca hakkında konuşan çevredeki esnaflardan biri olayda herhangi bir yaralama yaşanmasa da hasarın büyük olduğunu belirtti ve; "Araba ile kaçan 2 çocuğu, polis ekipleri kovalıyordu. O sebeple çocuklar yola bakmadan çıktılar ve o sırada caddeden geçen bir araba ile çarpıştılar. Kaza sonrasında çocukları, polis ekipleri götürdü. Çocuklar öğrenciydi herhalde. Ehliyet olmadığı için kaçıyorlardı. Olayda herhangi bir yaralanma yoktu ama arabalarda hasar büyüktü." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal