Esenyurt'ta akılalmaz olay! Borcunu ödemek istemedi kendini 4'üncü kattan aşağı attı

Esenyurt'ta yabancı uyruklu şahısların para kavgasının sonu kötü bitti. İşte haberin detayları...

20.07.2022-10:27 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-10:27)

Akıllara durgunluk veren olay, Esenyurt İstiklal Mahallesi'nde akşam üzeri meydana geldi. Gelen iddiaya göre, aralarında alacak-verecek meselesi olan yabancı uyruklu şahıslar, 4'üncü kattaki bir apartman dairesinde buluştu. Borçlu şahısla alacaklı şahıslar miktar konusunda bir türlü anlaşamadı.

4’üncü kattan atlayarak kaçmaya çalıştı

Aralarında kısa süreli bir tartışma yaşanırken, borçlu şahıs yanındaki bir miktar para ile 4'üncü kattan atlayarak kaçmaya çalıştı. Ardından yere sert düşen şahsın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştu. Arkadaşlarının düştüğü gören şahıslar, aşağıya inerek poşet içindeki parayı alıp olay yerinden hızla uzaklaştılar.

Polis olaya yönelik çalışma başlattı

Öte yandan hareketsiz bir şekilde beton zeminde kalan şahıs ise etrafta bulunan vatandaşlardan bağırarak yardım istedi. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri intikal etti. İtfaiyenin yardımıyla birlikte ambulansa bindirilen yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisi öğrenildi. Polis ise olaya yönelik çalışma başlattı.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal