Esenler'de sabah büyük şok yaşandı! Gürültüyle birlikte uyanan bina sakinleri neye uğradığını şaşırdı.

Esenler'de mahalle sakinleri, sabah saatlerinde şiddetli bir gürültüyle uyandı. Dışarı baktıklarında ise şaşkına dönen mahalleli bakın ne ile karşı karşıya kaldı...

20.04.2022-10:36 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-11:34) Esenler'de sabah büyük şok yaşandı! Gürültüyle birlikte uyanan bina sakinleri neye uğradığını şaşırdı.

Esenler'de mahalle sakinleri, sabah saatlerinde şiddetli bir gürültüyle uyandı. Dışarı baktıklarında ise şaşkına dönen mahalleli, parktaki ağacın, bina ile birlikte 2 otomobilin üzerine devrildiğini gördüler. Park halinde olan otomobillerde ise ufak çaplı hasar meydana gelmiştir. Olay yerine intikal eden ekipler düşen ağacı keserek kaldırdı. Esenler'de saat sabahı gösterirken parktaki ağaç, sokakta bulunan bir bina ile 2 otomobilin üzerine devrildi. Binanın sakinleri şaşkınlık içinde dışarı bakarken, park halindeki 2 otomobilde de ufak çaplı hasar oluştu. Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi 1137. Sokak'ta saat 05:30 sularında yaşanmıştır. Şehit Jandarma Asteğmen İzzet Türk parkında yer alan bir ağaç, henüz tespit edilememiş bir nedenden dolayı sokağın ortasına devrildi. Ağacın dalları ise sokakta bir bina ve 2 otomobile isabet etti. Gürültüye uyanan binadaki vatandaşlar hayret içinde dışarıya bakarken, park halindeki 2 otomobile ufak bir şekilde hasar meydana getirdi. 


Olay yerine ekipler intikal etti

Bina sakinleri yaşanan durumu itfaiye ve zabıta ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri devrilen ağacı kaldırmak için çalışmalara başladı. Esenler Belediyesine ait zabıta ekipleri olay yerinin çevresinde önlem aldı. Olayın sabah saatlerinde olması ve sokağın o an boş olması sebebiyle ağacın devrilmesinden sonra herhangi bir yaralanma ve can kaybı gerçekleşmedi. Devrilen ağaç itfaiye ekipleri tarafından kesilip kaldırıldı.

Neredeyse 40 senelik ağaç olabilir

Ağacın devrilmesinden sonra otomobili zarar gören Ümit Gündoğdu, ''Babam ile benim aracımın üzerine devrildi. Ön cam patlamış önemli bir şey yok. Dediğim gibi Allah'tan gece yarısı meydana geldi. Gündüz olsa burada çocuklarla beraber bir çok insan olacaktı. Daha kötü şeyler yaşanabilirdi. Allah'a şükürler olsun gece yarısı devrildi. Neredeyse 20 yıldır burada yaşıyorum, 40 senelik ağaçlar olabilirler. Büyük ağaçlar, rüzgar yok üstelik kendiliğinden devrilmiş, diğer ağaçlar da yan yatmış. Yarın bir gün onların da devrilme ihtimali oldukça yüksek'' diye söyledi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal