Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'den Süper Lig Açıklaması!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Süper Lig'e yükselme hedefleri ve hakem Halis Özkahya hakkında açıklamalarda bulundu.

11.11.2021-18:33 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-18:33) Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'den Süper Lig Açıklaması!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Milli arada antrenmanlar tüm hızıyla devam ediyor.


Süper Lig'e yükselmek için sıkı bir çalışmanın içerisinde yer alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Teknik Direktör Erkan Sözeri, hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ERKAN SÖZERİ'DEN SÜPER LİG AÇIKLAMASI

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

BU TAKIMIN AİT OLDUĞU LİG BURASI DEĞİL

İyi çalışıyor ve Boluspor maçına hazırlanıyoruz. Taraftarımızın önünde haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz. Ligde hedefimiz ilk iki takım arasına girmek ya da şampiyonluk. Bu takımın ait olduğu yer Süper Lig.

TARAFTARLARDAN DESTEK İSTİYORUZ!

Taraftarlarımızdan tek ricamız Bolu maçında onları görmek istiyoruz. Bazen eleştiri oluyor ama sonuçta 11 maçta 22 puan yaptık, bu yeni bir takım için kötü sayılmaz. Daha da iyisini yapabiliriz bunun için çok çalışıyoruz.

SÜPER LİG'E YÜKSELME HEDEFLERİ

İyi oynayarak kazanmak önemli ama zaman zaman sıkıntılı olsa da kazanmak önemli, biz bunu çok şükür başardık. Ligin 3'te biri bitmedi ve çok maç var. Özellikle ikinci yarı çok zor geçecek, bunun için ilk yarı çok puanlar toplayıp, hedefe ulaşmak en büyük amacımız. Ligde 8-10 takım şampiyonluğa oynayacak durumda. 3 puanlık sistemde her şey olur. Her rakibimize saygı duyuyoruz. Bizim tek hedefimiz rakip kim olursa olsun ilk ikiye girmek.

HAKEMLİĞİ BIRAKAN HALİS ÖZKAHYA İLE İLGİLİ...

Halis Özkahya hakemliği bıraktı ve bildiğim kadarıyla federasyonda hemen kabul etti. Halis hoca gibi Türkiye'yi içerde ve dışarda en iyi şekilde temsil eden bir hakemimiz, eğer bir hatayla hakemliği bırakıyorsa çok yazık, gönlüm razı değil. Hocamıza kararını gözden geçirmesini tavsiye ediyorum. Bazı hakemler var ki onlar olmasın Halis Özkahyalar olsun.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal