Erzurum’da Sahte Alkol ve Dezenfektan Operasyonu Yapıldı

Erzurum’da sahte ürün satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirildi. Güvenlik güçleri tarafından bir daireye yapılan operasyonun sonucunda birçok sahte alkol ve dezenfektan yakalandı.

08.04.2021-11:39 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-11:44) Erzurum’da Sahte Alkol ve Dezenfektan Operasyonu Yapıldı

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı öncülüğünde Erzurum İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Yakutiye İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda Yakutiye ilçesinde bir şahsın iş yeri olarak kullandığı dairede sahte alkol ve dezenfektan imalatı yaptığı tespit edildi. 

BİRÇOK SAHTE ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ 

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığından gelen arama kararının ardından gözlemlenen adreste gerçekleşen aramada piyasaya sürülmek için birçok sahte malın bulunduğu gözlemlendi. Evin içerisinde cam kavanozlar içerisinde toplam 7 litre sahte viski, 0,5 litre viski yapımında kullanılan aroma, plastik bidon içerisinde 5 litre sahte rakı, plastik bidonlar içerisinde toplam 33 litre dezenfektan, plastik bidonlar içerisine doldurulmuş toplam 90 litre etil alkol ile alkol damıtmak için kullanılan yaklaşık 2 metre serum hortumu ve çok sayıda doluma hazır halde çeşitli markalara ait boş alkol şişesi ele geçirildi. 

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR 

Evin içinde bulunan 1 şahıs gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal