Erzurum’da Etki Olan Kar Yağışı Yüzlerce Aracı Mahsur Bıraktı

Erzurum’da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzurum-Erzincan karayolunda yüzlerce araç mahsur kaldı. Ulaşım, 3 saat sonra kontrollü olarak verilmeye başlandığı bildirildi.

01.12.2021-14:26 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-14:26) Erzurum’da Etki Olan Kar Yağışı Yüzlerce Aracı Mahsur Bıraktı

Erzurum’da sabah saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı ve tipi Aşkale rampası mevkiini kapatarak trafiğin durmasına neden oldu. O sırada seyir halinde bulunan yüzlerce araç, kapanan yolun açılmasını bekledi. 

TRAFİĞİ DURDURDU

Sabah saatlerinde bölge üzerinde etkili olan kuvvetli kar yağışı nedeniyle şehirlerarası trafiği durdurdu. Mahsur kalan araçlar Erzurum- Erzincan karayolu üzerinde uzun bir kuyruk oluşturdu. 

YÜZLERCE ARAÇ MAHSUR KALDI

Erzurum bölgesinde sabah saatlerinden itibaren etkisini arttıran kar ve tipi yüzlerce aracın mahsur kalmasına sebep oldu. Karayolu yüzeyinin karla kaplanması üzerine seyir halinde giden tır ve kamyonlar yolda kayarak trafiği kapatırken, gidiş ve dönüş yolunda bulunan yüzlerce araç mahsur kaldığı bildirildi. 

3 SAAT SONRA TRAFİK AÇILDI

Erzurum’da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Aşkale rampası mevkiinde kapanan Erzurum-Erzincan yolunda aksayan ulaşım, 3 saat sonra trafiğe açıldı. Karayolları Bölge Müdürlüğü ait makineler Aşkale rampası mevkiine gönderilerek, karları yol üzerinden temizledi. Erzurum-Erzincan karayolunda mahsur kalan 300’e yakın sürücünün Erzurum'a doğru yola çıktığı kaydedildi. Kuvvetli yağışın devam ettiği bölgede kolun kapanmasını önlemek için ekiplerin, oradaki çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal