Erzurum'da 6. kattan düşen Azra'yı bacağı sayesinde kurtardı: Kahraman o enteresan tesadüfü söyledi

Yaşanan olay geçtiğimiz günlerde Erzurum'da meydana geldi. 6'ncı katın balkonundan düşen Azra Alpsoy'u (5) aşağıda tutması sonucunda sağ diz çapraz bağları kopan Ahmet Ceylan (37), çevrede kahraman olarak ilan edildi.

25.04.2022-12:40 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-16:36) Erzurum'da 6. kattan düşen Azra'yı bacağı sayesinde kurtardı: Kahraman o enteresan tesadüfü söyledi

Başına gelen bu olayda yaşadıklarının gözünün önünden gitmediğini söyleyen Ceylan, ''3 gündür gözüme uyku girmiyor. Sürekli her gözümü kapattığım zaman o anı görüyorum. Azra iyi olursa biz de iyi olacağız'' diye söyledi. Ceylan, oğlunun doktoru ile Azra'nın doktorunun aynı kişi olduğunu vurguladı. 

Yaşadıkları zorlu süreçten bahsederken şunları söyledi:

Başıma gelen gerçekten inanılmaz bir olay, 21 Nisan günü saat 18:00 sularında gerçekleşti. Yakutiye ilçesinin Şükrü Paşa Semtindeki 6 katlı olan apartmanın teras katında oturan Figen-Recep Alpsoy'un küçük kızları Azra, annesi kardeşini uyuturken terasta bisiklet sürüyordu. Bir süre geçtikten sonra terastan aşağıya bakan Azra, dengesini kaybetti, düşerken duvara tutundu. Karşı apartmanda oturan kadın çığlıklar atıp bağırarak sokaktan geçenlerden çocuğa yardım etmelerini söyledi. O esnada arabası ile işyerine doğru giden 3 çocuk babası Ahmet Ceylan, çocuğun düşebileceği yöne koşup, ellerini açarak bekledi. Azra'nın bir süreden sonra gücü tükendi ve daha fazla tutunamayıp ellerini bırakmak zorunda kaldı. Azra Alpsoy, Ahmet Ceylan'ın kollarının arasından süzüldü ve Ceylan da Azra'nın hızını kesmek için bacağını ileri doğru uzattı. Azra Alpsoy, Ceylan'ın bacağına çarptı ve düştü.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal