Erzincan'ın Tercan İlçesinde Muhtar Adayları Arasında Kavga Çıktı, 1 Muhtar Adayı Öldü

Erzincan'ın Tercan ilçesinde iki muhtar adayı ve yakınları arasında kavga çıktı. Bıçağın da kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü 2 kişi de yaralandı. Ölen kişinin muhtar adayı olduğu öğrenildi.

12.03.2019-17:26 - (Son Güncelleme: 12.03.2019-17:21) Erzincan'ın Tercan İlçesinde Muhtar Adayları Arasında Kavga Çıktı, 1 Muhtar Adayı Öldü

Erzincan'ın Tercan ilçesinde muhtar adaylığı sebebiyle 2 grup arasında meydana gelen bıçaklı kavgada bir muhtar adayı hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

MUHTAR ADAYLIĞI NEDENİYLE TARTIŞMA ÇIKTI

İlçeye bağlı Mercan beldesinde karşılaşan Gökçe Köyü Muhtarı Ali Y'nin yakınları oldukları bildirilen Gıyasettin K. ve oğlu Seyfettin K. ile aynı köyde muhtar adayı olan İsmail Şimşek arasında 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ndeki muhtar adaylığı sebebiyle tartışma meydana geldi.

MUHTAR ADAYI HAYATINI KAYBETTİ

Tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından Şimşek, baba oğlu darp etti. Seyfettin K. da muhtar adayı Şimşek'i vücudunun farklı yerlerinden bıçakla yaraladı. Tercan Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Şimşek, buradaki bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Darbedilen Gıyasettin K. ve oğlu Seyfettin K. ise Çayırlı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

JANDARMA BELDEDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI

Daha önceden de içlerinde başka bir sebeple husumet olduğu bildirilen tarafların dün akşam saatlerinde de köyde kavga ettikleri kaydedildi.

Meydana gelen olayın büyümemesi için jandarmanın Toplumsal Olaylara Müdahale Timi tarafından beldede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal