Ersun Yanal: Fenerbahçe, Ülkemizin Çok Nadide Bir Değeridir

Yanal, Fenerbahçe'nin gücünün başka bir güç olduğunu ifade ederek, "Fenerbahçe, ülkemizin çok nadide bir değeridir. Bu değerin içinde birçok değer var. Bu değerlere sahip çıkarak bu süreci yönetmek önemli" dedi. 

05.04.2019-00:02 - (Son Güncelleme: 08.04.2019-21:05) Ersun Yanal: Fenerbahçe, Ülkemizin Çok Nadide Bir Değeridir

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile futbolculardan Hasan Ali Kaldırım, Volkan Demirel ve Mehmet Topal kulüp televizyonunda 'Fener Ol' kampanyası ile alakalı açıklamalarda bulundu.

"ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ MARKALARINDAN BİRİDİR"

Ersun Yanal, büyük bir camia olduklarını belirterek, "Özellikle 3 Temmuz sonrasında Türkiye'de gerçekleşen sporun üzerindeki o kaotik ortamın, düzmece ortamın nereye geldiğini gördük. Maalesef o süreç içerisinde bir de 4 Nisan var. Her ne olursa olsun bir ülkenin en büyük değeri sivil toplum örgütleridir ve onların öne taşıdıkları markalar. Fenerbahçe, tartışmasız ülkemizin en önemli markalarından biridir. En başlarda gelir. Fenerbahçe sadece bir futbol, bir basketbol takımı değil. Fenerbahçe'nin gücü başka bir güç. Fenerbahçe, ülkemizin çok nadide bir değeridir. Bu değerin içinde birçok değer var. Bu değerlere sahip çıkarak bu süreci yönetmek önemli. Buranın sahibi kimse değil, burası Fenerbahçelilerin sahip olduğu bir yerdir. Bugün bu değerin desteğe ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haaberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal