22.09.2021-14:57 (Son Güncelleme:24.12.2021-17:37)


1

Kaleci Performansıyla Gündem Oldu!

Kaleci Performansıyla Gündem Oldu!

Beşiktaş'ta son dönemlerde gösterdiği performans ile adını duyuran Ersin Destanoğlu, yaptığı işlerle son zamanlara damga vurmaktadır. Beşiktaş'ın kalesini koruyan 20 yaşındaki genç yetenek, henüz genç yaşına rağmen Beşiktaş'ın kalesini devralmıştır. Genç futbolcu yaşına rağmen Beşiktaş'ın ilk 11 oyuncusu olmuştur. Sergilediği performansla Beşiktaş takımının ve taraftarının sevgisini kazanan futbolcu, şimdiden dev takımların transfer listesine girmiştir. Genç file bekçisi, sergilediği performansla hem Beşiktaş'ın hem de Türk futbolunun kendisinden çok şey beklenen bir oyuncusu olarak göze çarpmaktadır.



2

Golden Boy Ödülü İçin Aday Gösterildi!

 Golden Boy Ödülü İçin Aday Gösterildi!

Ayrıca Ersin Destanoğlu, genç yeteneklere verilen Golden Boy ödülüne aday gösterilerek büyük yankı uyandırmıştır.



3

File Bekçisinin Hayatı

File Bekçisinin Hayatı

Ersin Destanoğlu 1 Ocak 2001 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Genç eldiven futbola Bayrampaşa'nın alt yapısında başlamıştır. Burada sergilediği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken futbolcu, Beşiktaş'ın alt yapı kategorilerinde forma giymiştir. Beşiktaş'ın altyapı formalarında forma terleten futbolcu, sergilediği performans sonucu Beşiktaş'ın A takımına yükselmiştir. A takımda sergilediği performansla takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'ın gözüne giren genç yetenek takımın as kalecisi olmuştur. Futbolcu güncel olarak Beşiktaş'ın as kaleciliğini yapmaktadır. Ayrıca Türkiye U21 Takımı'nın da kalecisidir.



4

Başarıları Nelerdir?

Başarıları Nelerdir?

Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, Beşiktaş ile 20/21 sezonu Süper Lig şampiyonu ve 20/21 sezonunda Türkiye Kupası'nı kazanmanın mutluluğunu yaşamıştır.



5

File Bekçisinin Fiziksel Özellikleri Nelerdir?

File Bekçisinin Fiziksel Özellikleri Nelerdir?

Genç yetenek futbola başladığı günden bu yana kaleci olarak görev almaktadır.



6

Kaç Yaşındadır?

 Kaç Yaşındadır?

Beşiktaş'ın kalecisi Ersin Destanoğlu 20 yaşındadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR