Ersay Üner kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Ersay Üner nereli? Ersay Üner hayatı ve biyografisi

TV ekranlarının sevilen programlarından biri olan 'Şarkılar Bizi Söyler'in konuklarından Ersay Üner, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Programın izleyicileri Ersay Üner kimdir, kaç yaşında? sorusuyla Ersay Üner hayatı ve biyografisini araştırıyor.

19.03.2022-19:30 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-19:31) Ersay Üner kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Ersay Üner nereli? Ersay Üner hayatı ve biyografisi

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Şarkılar Bizi Söyler' isimli müzik programı yine birbirinden farklı konukları ağırlıyor. Programın bu haftaki konuğu ise Türk pop müziğinin başarılı seslerinden Ersay Üner. Müziğe düğün salonlarında başlayan ve kendisini iyi anlamda çok fazla geliştiren Ersay Ünlü'nün hayatı ve biyografisi de özellikle programın izleyicileri tarafından merak edildi.

Ersay Üner kimdir, kaç yaşında?

Ersay Üner kimdir, kaç yaşında?

7 Ekim 1978 yılında Konya'nın Seydişehir ilçesinde doğan Ersay Üner, memur bir babanın çocuğudur. Babasının memur olarak görev yaptığı düğün salonlarında şarkı söylemeye başlayan Ersay Üner, müziğe adım atmaya buralarda karar verir. Türk pop müzik alanında kendisini geliştiren Ersay Üner aynı zamanda şarkı sözü yazarı ve bestecidir.

Ersay Üner kimdir, kaç yaşında?

Demet Akalın'ın 2000 li yıllarda söylediği bazı şarkıların yaratıcısı olan Ersay Üner, Ebru Gündeş ve Ziynet Sali gibi isimlere de besteler vermiştir. 2017 yılında oyuncu Büşra Pekin ile bir birliktelik yaşayan Ersay Üner, evlilik kararı aldığı birlikteliğinden 2019 yılında ayrılmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal