Erşan Kuneri dizi konusu nedir? Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve karakterleri

Erşan Kuneri dizisi Netflix'de yayınlanmaya başlayacak. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Cem Yılmaz'ın yapmış olduğu dizinin oyuncu kadrosu da oldukça değerli oyunculardan oluşmaktadır. Sosyal medyada da büyük ilgi gören dizinin başlaması heyecanla bekleniyor.

15.04.2022-16:44 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-16:44) Erşan Kuneri dizi konusu nedir? Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve karakterleri
Yapım ve yönetmenliğini Cem Yılmaz'ın üstlendiği Erşan Kuneri dizisinin temelini G.O.R.A filminden tanıtılması oluşturmakta. Erşan Kuneri yayınladığı mektupla da sosyal medya da gündem oldu. Kuneri hayranları diziyi oldukça heyecanla beklemekte.

Erşan Kuneri dizisinin konusu

Dizi 1970-1980 yılları arasını konu edinmektedir. Erşan Kuneri bir erotik film yapımcısıdır. Kendisini bu alana adıyan Kuneri'nin hikaye boyunca başına gelecekler merak edilmekte. erşan kuneri

Erşan Kuneri dizisi hangi platformda yayınlanacak?

Merakla beklenen bi Cem Yılmaz dizisi olan Erşan Kuneri en çok tercih edilen dizi film platformlarından olan Netflix'de yayınlacak. Konu ile ilgili Netflix resmi twitter hesabından da bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda " Medahıiftiharımız Kuneri Film artık bizimle, #ErşanKuneri 13 Mayıs'ta sadece Netflix'te oynuyor." denildi. 

Erşan Kuneri oyuncu kadrosu

-Cem Yılmaz

-Ezgi Mola

-Zafer Algöz

-Çağlar Çorumlu

-Uraz Kaygılaroğlu

-Merve Dizdar

-Nilperi Şahinkaya

-Bülent Şakrak

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal