Erol Bulut'tan Golcülere Videolu Uyarı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Göztepe maçında kaçan pozisyonlardan sonra oyuncularına uyarıda bulundu! Genç hoca, hataya yer olmayacak haftalar için dikkat çekti!

20.10.2020-14:49 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-14:47) Erol Bulut'tan Golcülere Videolu Uyarı!

Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü Erol Bulut'tan oyuncularına uyarı geldi. 45 yaşındaki çalıştırıcı, futbolculardan girilen pozisyonları daha iyi değerlendirmelerini ve maç içinde disiplinden uzaklaşmamalarını istedi.

POZİSYONLARI İZLETTİ!

Göztepe maçı ve sezon başından bu yana kaçırılan pozisyonları bir videoda toplayan Bulut'un, yaptığı analizleri futbolcularına aktararak bu sorunu çözmeye çalıştığı belirtildi. 45 yaşındaki çalıştırıcının, oyun disiplini konusunda da uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

KONSANTRASYON KAYBETMEYİN!

Erol Bulut'un futbolcularıyla yaptığı görüşmede, Göztepe maçında skor avantajını ele geçirdikten sonra konsantrasyon kaybı yaşadıklarına vurgu yaptığı kaydedildi. Başarılı teknik adamın; disiplinden uzaklaşmanın bedelini bundan sonraki karşılaşmalarda puan kaybıyla ödememek için oyuncularına ciddiyeti elden bırakmamaları gerektiğini söylediği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal