Ermenistan PKK'lıları Azerbaycan Askeri Üniformasıyla Karabağ'a Yerleştirdi!

HDP'nin Meclis'te Azerbaycan'a destek vermeyen tek parti olmasından da anlaşılacağı üzere Ermeni askerleri ile PKK'nın bir kez daha iş birliği yaptığı ortaya çıktı. Ermenistan, PKK'lıları Azerbaycan sınırına Azerbaycan askeri üniformasıyla yerleştirdi.

26.10.2020-11:44 - (Son Güncelleme: 26.10.2020-11:09) Ermenistan PKK'lıları Azerbaycan Askeri Üniformasıyla Karabağ'a Yerleştirdi!

Ermenistan askerlerinin PKK ile bağlantısı bu kez hain bir tuzakta ortaya çıktı!

Ermenistan'ın, Dağlık Karabağ'a Suriye ve Irak'tan getirdiği PKK'lı teröristlere, Azerbaycan askeri üniforması giydirdiği ortaya çıktı.

Aktarılan bilgiye göre Azerbaycan, terörist grupları Dağlık Karabağ'ın Şuşa kentine yerleştirdi.

Bahsi geçen PKK'lı teröristlere Azerbaycan askeri üniforması giydirildiğine vurgu yapan kaynaklar, Ermenilerin bu taktikle gerçek Azerbaycan arasında tartışma 

Ermenistan'ın bu taktikle, 'Azerbaycan ordusu tarafından Suriye'den getirilen paralı askerler olduğu' istihbaratını yaymayı planladığı aktarıldı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, Ermenistan'ın Dağlık Karabağ'da PKK'lı teröristleri en ön safta kullandığını dile getirmişti.

Azerbaycan ordusunun topraklarını kurtarmak için düzenlediği operasyonda esir alınan Ermenistan askeri Albert Mikaelyan da PKK'lı teröristlerin Dağlık Karabağ'da Ermenistan saflarında savaştığını söylemiş, bu teröristlerin 600 dolar maaş aldıklarını dile getirmişti.

Bu bilgiye ek olarak terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı olan HDP, TBMM'de Azerbaycan'a destek vermeyen tek parti olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal