Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan: Türkiye ile olan normalleşme sürecinde elimizden geleni yapmalıyız!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Türkiye ile görüşmelerde olası bir sorun yaşanmaması için ellerinden geleni yapacağını söyledi.

13.04.2022-13:47 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-13:47) Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan: Türkiye ile olan normalleşme sürecinde elimizden geleni yapmalıyız!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Türkiye ile görüşmelerde olası bir sorun yaşanmaması için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini söyledi. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Ermenistan parlementosun da gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında, Türkiye ile Ermenistan ilişkilerinin normalleşme süreci hakkında konuştu.


Türkiye ile normalleşme sürecinde bir sorun yaşanmaması için elinden geleni yapıyor

Türkiye ile görüşmelerde tüm risk taşıyan unsurları anladıklarını söyleyen Paşinyan, ne olursa olsun ''Ankara ile birlikte müzakerelerin devam edilmesi için diyalog kurulması gerektiğini fark etti'' şeklinde konuştu. Nikol Paşinyan, ''Türkiye ile olan görüşmelerde durağanlık yaşanmaması adına elimizden geleni yapacağız. Bu sürecin sonuçlarının hızlı olmayacağını anlıyor ve bunu uluslararası ortaklarımıza da aktarıyoruz. Fakat hemen sonuç almazsak durağanlık yaşanabilir. Bu tür durgunluğun önüne geçmek için yavaş adımlarla ilerlememiz gerekmektedir. Uluslararası ortaklarımız Türkiye-Ermenistan ilişkilerinin normalleşme sürecini tamamen destekliyor.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal