Ermeni Medyası, Paşinyan'ın Nerede Olduğunu Buldu

Ermenistan'da hedef kişi konumuna gelen Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın olduğu yer araştırılırken, ülkede olan gazetelerden biri canlı yayın görüntülerini değerlendirerek Nikol Paşinyan'ın sığınakta saklandığını öne sürdü.

12.11.2020-17:59 - (Son Güncelleme: 12.11.2020-17:59) Ermeni Medyası, Paşinyan'ın Nerede Olduğunu Buldu

Dağlık Karabağ anlaşmasına imza atmasının akabinden Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Ermensitan'da tam olarak 'hain' ilan edildi. Ermensitan'da, Nikol Paşinyan karşıtı protestoların yanında muhalefetin istifa söyleri de sürüyor. Nikol Paşinyan, geçen sabah sosyal medya hesabından destekçileriyle 20 dakika süren bir sohbet yaptı. Bu konuşmada anlaşmayı kabul etmesinin sebeplerini açıklayan Ermeni Lider Paşinyan, imza atmaya mecbur kaldığı için attığını dile getirdi.

'ATMASAYDIM 20 BİN ASKERLE KUŞATACAKLARDI'

Tüm gün ülkede protestolar devam ederken muhalefet Ermeni Lider'e gece yarısına kadar istifa müddeti tanıdı. Başbakan Paşinyan bu müddeti de dikkate almayarak sabah Ulusa Sesleniş açıklaması yaptı. Açıklamasında, 'Anlaşmaya imza atmasaydım Dağlık Karabağ 20 bin askerle kuşatılacaktı' ifadeleri kullanan Nikol Paşinyan, muhalefete karşı savunma yaptı.

PAŞİNYAN'IN SIĞINAKTA MI?

Ermenistan'da çıkarılan bir gazete, Lider Nikol Paşinyan'ın nerde olduğunu soran bir manşet verdi. 'Paşinyan Nerede?' başlığı ile verilen haberde, Paşinyan'ın 2 kızı Maryam ile Shushan'ın hemen hemen hafta önce Kanada'ya gittiği öne sürüldü. Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakobyan da geçen hafta Dağlık Karabağ'da Ermeni güçlerine moral ziyaretinde yaptıktan sonra Erivan'a döndüğü bildirildi. Gazetedeki haberde; Nikol Paşinyan'ın geçen sabah canlı yayın yaptığı odanın eşyasız ve yüksek tavanlı olması göz önünde bulundurularak yayını sığınaktan yapmış olma ihtimali değerlendirildi. Haberde, sığınağın Başbakanlık konutunun sığınağı olma olasılığı da göz önünde bulunduruldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal