Erman Toroğlu, Trabzonspor'un Göztepe karşısında aldığı galibiyet hakkında övgü dolu sözler söyledi

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un Göztepe karşılaşmasında aldığı galibiyet hakkında değerlendirmelerde bulundu.

13.03.2022-09:21 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-09:21)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor'un Göztepe karşısında geriye düştüğü karşılaşmada sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılması büyük ses getirmişti.

Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor'a övgü!

Bordo mavili ekibin İzmir ekibi Göztepe karşısında yaptığı muhteşem geri dönüş ile ilgili olarak futbol kamuoyu övgü dolu sözler söylerken ünlü yorumcu Erman Toroğlu da Trabzonspor hakkında yaptığı yorumlarla büyük ses getirdi. Erman Toroğlu, yapmış olduğu açıklamalarda ;

TS - GÖZ

' Eğer kaçanlar gol olsa, ilk yarı 7-3, 7-4 Göztepe lehine biterdi. Trabzonspor'un verdiği gol pozisyonlarına göre söylüyorum. Kaçan gollerin hepsi penaltı civarında. En az 4-5 pozisyon kaçtı ilk yarı. İyi teknik adam önce yedek kulübesini iyi hazırlar, yedek kulüben hazır değilse o maçları hiçbie zaman çeviremezsin. Yedek Abdullah Avcı'nın yedek kulübesi iyi ve kendisi de bunları iyi hazırlıyor. Mesela Ahmetcan, ilk çıktığında bu çocuk acayip şeyler yapıyor dedik ama hiç göstermeden enteresan top oynamaya başladı. Adam sanki 40 yıllık stopermiş gibi top oynuyor. Çizgiden 3 top çıkardı. Siopis ve Abdulkadir'den vazgeçemiyor hoca. Mesela Berat bir türlü halledemiyor işi. Dorukhan olduğu zaman daha farklı. Oyuna girdi fark yarattı. Bir yerde teknik adam oynatır ama bir yerde de futbolcu oynar. İkinci yarı verdiği boş alanları oyuncu değişkliğiyle biraz daha daralttı ve artık Göztepe rahat top oynayamadı. İki oyuncu Trabzonspor'da biri Djaniny, diğeri de Visca. İkisi de inanılmaz faydalı. İkisi de müthiş silah. Djaniny'i iyi kullanıyor ikinci yarı. İlk yarı santrfor defansı biraz yıpratıyor, ikinci yarı Djaniny dağıtıyor. İlerde çok hareketli bir oyuncu. Cornelius gibi çakılı oynayan bir forvet değil. Zorluyor savunmayı. Savunmayı iyice dağıtıyor. Trabzonspor'un fikstürüne baktığımız zaman Karagümrük maçında şampiyonluğu koparabilir. Bu sezon 3 maçlık bir rekor var galiba o rekor bu sene kırılır. 6 maç önce şampiyonluğu ilan edebilir. Trabzonspor'un Visca'yı satın alması büyük avantaj oldu. Abdullah Avcı iyi bir makina kurdu. Trabzonspor geriye de düşse oyuncuların havası bakıyorum oyuncular biz bu çeviririz diyorlar. Bu da büyük bir avantaj. Bu arada Trabzonspor'un genç stoperi Ahmetcan Kaplan'ın soyadını değiştirelim, Ahmat Cankurtaran yapalım. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal