21.05.2022-16:28 (Son Güncelleme:21.05.2022-16:28)


1

Erman Toroğlu, Antalyaspor – Galatasaray maçının ardından yapmış olduğu değerlendirmelerle büyük ses getirdi. Antalyasporlu futbolcu yerdeyken Galatasaray’ın gol atmasının çok yanlış olduğunu söyledi.



2

Spor Toto Süper Lig’in 38. Haftasında 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan Antalyaspor – Galatasaray karşılaşması büyük bir heyecana sahne oldu. Ev sahibi ekip Antalyaspor’un 1-0 öne geçtiği karşılaşmada sarı kırmızılıların rakip takım futbolcusu yerdeyken attığı gol büyük tepki toplamıştı.



3

Fotomaç Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulunan Erman Toroğlu, Antalyaspor – Galatasaray karşılaşması ile ilgili olarak söyledikleriyle gündeme bomba gibi düştü. Erman Toroğlu, yaptığı değerlendirmelerde ;



4

Erman Toroğlu : Antalyaspor belli bir planda gidiyor. Peki Galatasaray son maça çıktı hiçbir planı yok! Nasıl olsun ki yönetim kurulu yok. Bu sene futbolumuzda yoklar senesiydi. İnşallah seneye böyle olmaz.



5

Erman Toroğlu : Şu yazıyı kaleme alırken bile zorlanıyorum. Çünkü yazacak bir şey yok.



6

Erman Toroğlu : Yalnız şunu yazmakta fayda var herhalde; Galatasaray attığı golden 5 dakika önce Antalyaspor çok iyi bir hücum yakalayacakken hem de rakip defansı eksik yakalayacakken, Galatasaraylı oyuncu yerde yatıyor diye top taca attılar.



7

Erman Toroğlu : Ama aynı centilmenliği suratına dirsek yiyen Antalyalı futbolcuda göstermediler. Aslında gol olduktan sonra bazı futbolcuların ezikliği de suratlarından belliydi.



8

Erman Toroğlu : Yani dünkü olayda centilmenlik ve düzgünlük Antalyasporlu futbolculardaydı. Galatasaray böyle bir golün arkasına sığındı ve berabere kaldı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR