16.05.2022-15:12 (Son Güncelleme:16.05.2022-15:58)


1

Erman Toroğlu, Fenerbahçe – Fatih Karagümrük maçı hakkında söyledikleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Maçta kalite ve heyecanın olmamasına adeta isyan etti.



2

Spor Toto Süper Lig’de ikincilik yarışını oldukça yakından ilgilendiren karşılaşmada Fenerbahçe, kendi taraftarı önünde Kadiköy’de oynadığı karşılaşmada sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.



3

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Sabah Gazetesi’ne yazmış olduğu köşe yazısında Fenerbahçe – Fatih Karagümrük maçına adeta isyan etti. Futbolcuların beraberliğin yeterli olacağını düşünerek oynadığını söyledi. Erman Toroğlu, yazmış olduğu köşe yazısında ;



4

Erman Toroğlu : Üst üste maçlar... Biri bitiyor biri başlıyor. Kalite yine yok. Heyecan eh işte!.. Her şey belli...



5

Erman Toroğlu : İkincilik hikayesi var. Onda da Fenerbahçe futbolcular 'beraberlik bize yeter, ne olur ne olmaz' deyip sağlama oynuyor. Ama seyirci memnun olmuyor!



6

Erman Toroğlu : Tabii burada da futbolcular haklı... Hücuma gidersin bir kontra yersin, yanarsın. Hedefe ulaşıyorsan skoru koruyacaksın.



7

Erman Toroğlu : Bu sonuçtan sonra Fenerbahçe'nin de ikinciliği kesinleşti. Haftaya da 3 ve 4. belli olacak. Tuhaf bir ligi bitiriyoruz. Federasyonuyla, kulüp yöneticileriyle, teknik direktörleriyle, futbolcularıyla ve özelikle hakemleriyle...



8

Erman Toroğlu : Maalesef ama maalesef seneye yine aynı aktörleri seyredeceksiniz. Bu seneden iyi olacağını zannetmiyorum.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR