18.04.2022-12:30 (Son Güncelleme:18.04.2022-12:30)


1

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, konuk olduğu Giresunspor deplasmanında sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılarak haftayı bir puanla kapattı.



2

Erman Toroğlu karşılaşmanın ardından Sabah Gazatesi'ne yazmış olduğu köşe yazısında Giresunspor - Beşiktaş maçı ile ilgili kullandığı ifadelerle herkesi şaşkına çevirdi. Beşiktaşlı futbolcular hakkında öyle sözler söyledi ki sosyal medyada siyah beyazlı taraftarlar Erman Toroğlu'na çok büyük tepki gösteriyor.



3

Erman Toroğlu : Maç bitiyor. 6-7 Beşiktaşlı oyuncu hakemin etrafında itiraz ediyor. Sebebi ne diye sordum. İlave süreye itirazmış. Yahu kardeşim oynadığınız sürede ne yaptınız? Her işiniz artistlik. Felaket pozisyonlar buldunuz da hakem mi vermedi?



4

Erman Toroğlu : İki takım arasında kalite farkı fazla. Beşiktaş'ın kumaşı daha iyi fakat Giresun canla başla mücadele etti. Bulunduğu yerde değil 1 puana, yarım puana bile ihtiyaç var. Aynı mücadeleyi Beşiktaş göstermedi. Aslında Giresun, savunmanın hatasıyla da 2-3 iyi pozisyon yakaladı.



5

Erman Toroğlu : Beşiktaş'ta Batshuayi'nin vurduğu bir top var. O da kalecinin üzerine gitti o kadar. Maçın hakkı ne derseniz, beraberlik doğru netice. Siyah-beyazlılar, yeni teknik adamla yeni bir oyun sistemi deniyor. Kolay değil, yeni teknik adam kucağında bulduğu oyuncularla bunu deniyor. Şu anda kendisi için bir şey diyemeyiz. Yeni sezon başlar, sonra konuşuruz.



6

Erman Toroğlu : Giresunspor, çok fazla para harcamadan kurulan bir takım. Bence doğru da yaptılar. Başkanla teknik adam uyumlu çalıştı. Bu sene ligde kalırlarsa ki öyle gözüküyor, seneye birkaç takviye ile daha iyi noktalara gelebilirler. Çok açılmadıkları halde bile yine de mali sorun var. Diyeceksiniz ki hangi takımda mali sorun yok?



7

Erman Toroğlu : Yıllarca Türk futbolu lale devri yaşadı, şimdi çökme devrine girdi. Şu ana kadar 20 takımdan sadece 7'si hoca değiştirmemiş. Teknik adamlar, MHK'ler, hakemler değişiyor. Değişiyor da değişiyor... Futbolumuz da değişiyor. Her gün daha da dibe vuruyoruz, kuyunun dibine gittik. Bir müddet sonra düdük çalsak yukarıda kimse duymayacak. Boğuluyoruz desek kimse ip atamayacak, o kadar dibe indik.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR